Langista Opublikowano 3 Lipca 2020 Opublikowano 3 Lipca 2020 No ja też nie leje żadnych kostek rozpuszczających się w wodzie a normalny borygo czy czasami jak nie mam wyjścia to na stacji biorę. Na razie temat znikł, bo wczoraj podczas jazdy spryski odżyły ?
master8406 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Cześć Wszystkim Podepnę się pod temat. Słuchajcie przestały mi działać spryski na ksenony. Wywala bezpiecznik. Podpiąłem multimetr do wtyczki i okazuje się ze zwiera gdzieś we wiazce. Panowie jak dostać się do tej wiązki? Od strony nadkola da radę. Ktoś wie którędy ta wiązka biegnie i gdzie ma koniec? Pasuje mi ja całą wydrzeć. Ktoś taki problem przerabiał już? Moje auto to audi a4 b6 2.0 alt. Pozdrawiam
master8406 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Chyba nie napisałem zbyt jasno. Pompka nie robi zwory bo przecież wtyczkę wypiąłem od pompki sprawdzając zwarcie.
GreGoriO Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 No to przedni słupek, str. kierowcy , stopy. Tam masz kolorowe kostki. schemat i odczytać która to i który pin. jak rozepniesz będziesz wiedział na którym odcinku masz zwarcie. W kabinie czy komorze silnika.
Marfiol Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 U mnie jest tak,ze spryski wysuwaja sie elegancko ale sie nie chowaja... Traktowalem je juz silikonem w sprayu i nic. Macie jakis pomysl? Kupilem koncentrat ori plynu,z woda zwykla go rozrobić czy z destylowana musi byc?
Langista Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Z destylowaną. Serio plyn aż tak drogi jest? Rozumiem zimowe, bo śmierdzi gorzelnią w 90% płynów, ale letnie mają fajny zapach..
Muskel1 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 19 godzin temu, Marfiol napisał: U mnie jest tak,ze spryski wysuwaja sie elegancko ale sie nie chowaja... Traktowalem je juz silikonem w sprayu i nic. Macie jakis pomysl? Kupilem koncentrat ori plynu,z woda zwykla go rozrobić czy z destylowana musi byc? W którym miejscu się zatrzymują? Tzn ile wystają jak sie nie schowają?
Marfiol Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 W dniu 9.08.2020 o 19:41, Muskel1 napisał: W którym miejscu się zatrzymują? Tzn ile wystają jak sie nie schowają? Po obu stronach tak to wyglada
Muskel1 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Możesz je wypiąć, tzn tą część co wyjeżdża i wszystko wyczyścić. Może kamień tam podszedł i sie nie chowaja. Zobacz na filmiku 4:45 min
Rekomendowane odpowiedzi