_Krzych Opublikowano 16 Lipca 2016 Opublikowano 16 Lipca 2016 Witam, Mógłby mi ktoś powiedzieć od czego jest ten czerwony wykrzyknik? Od jakiegoś czasu cały czas miga, czasami przestanie na pare km. Kontrolka abs dlaczego może się palić? Sprawdzałem abs dziala dobrze przynajmniej tak mi sie wydaje. Dodam ze obie kontrolki zaczęły sie palić jakos tydzień badz dwa tygodnie po wymianie tarcz i klocków hamulcowych przód tył, moje audi posiada klocki bez kabli od zużycia ponieważ w aucie nie ma takiej instalacji, więc zużycie klocków odpada. Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
Fazii Opublikowano 16 Lipca 2016 Opublikowano 16 Lipca 2016 Pewnie gdzieś przwód od czujnika ABS uszkodzony. Podepnij vag to Ci powie przy którym kole
fazi777 Opublikowano 16 Lipca 2016 Opublikowano 16 Lipca 2016 ewentualnie coś z pompą ABS, ale tak jak kolega wyżej radzę diagnostykę przez VAGa
Degnerix Opublikowano 16 Lipca 2016 Opublikowano 16 Lipca 2016 właśnie z vagiem mam dziwny problem niby sie komunikuje z samochodem ale podczas diagnostyki systemów układu hamowania wywala błąd, podczas skanowania silnika wszystko jest okej. Wiecie o co chodzi ?
tfk83 Opublikowano 16 Lipca 2016 Opublikowano 16 Lipca 2016 I tu może być problem - skoro nie łączy ci się z ABS to może sterownik umarł. Jeśli stało ci się to po wymianie tarcz być może któryś czujnik jest za daleko od koronki ABSu
_Krzych Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Opublikowano 16 Lipca 2016 Spróbuje podłączyć pod inny interfejs i zobaczymy, bo w a6 tez nie chcial czytac systemu abs Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi