Srebrna_Niunia Opublikowano 16 Lipca 2016 Opublikowano 16 Lipca 2016 (edytowane) Witam:) chciałem wam przedstawić kupioną w 2015 r A4 Rok produkcji 1998 Zmiany mechaniczne: -silnik 1.8t po delikatnym programie-okolice 194KM -swap hamulców przednich na 312 mm z A6 C5 -downpipe -metalowy tip -wkładka sportowa filtra Pipercross -usunięty katalizator -wydech w pełni przelotowy -korek oleju i zbiorniczka wyrównawczego od R8 -osłona silnika od BEX-A -nówka biały ori zbiorniczek płynu Zmiany wizualne: - grill S4 + znaczek (czarny połysk) - fotele alcantara-skóra z S4 - listwy carbon S4 - licznik z fisem + chrom ramki na zegary - lampka wnętrza od passata w8 - czarny sufit plus wszystkie jego elementy - zderzak przód zrobiony na gładko - zderzak tył od S4 - lampy przód lift bixenon by Gwerty + środki w czarnym macie - lampy tył LED by depo - lusterko wewnętrzne od lifta - duże lustro pasażera - lip na klape - dach oklejony folią czarny połysk - koła 3SDM 0.06 8.5J przód 9.5J tył komplet opon Yokohama s-drive 205/40/18 - camber-y na tylną oś 3" - customowa kierownica by Cars dream - nakładki na hamulce brembo - gwint AP - nawiewy polift - ręczny w skórze - halogeny w zderzaku oklejone folią hologramową Całe auto zostało na nowo polakierowane. Położona powłoka ceramiczna ROCK 10H https://naforum.zapodaj.net/becfbf85a378.jpg.html Edytowane 19 Lipca 2016 przez Srebrna_Niunia
Kowi87 Opublikowano 16 Lipca 2016 Opublikowano 16 Lipca 2016 Dobra znana furka, odkładaj na progi S4, moje zdanie znasz
enczu Opublikowano 16 Lipca 2016 Opublikowano 16 Lipca 2016 Rewelacja Jakie plany? Coś ze środkiem będzie się działo, bo widzę, że nadal przedlift. Pytam, bo z zewnatrz już się coś ciekawego dzieje w świeższym kierunku
Srebrna_Niunia Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Opublikowano 20 Lipca 2016 (edytowane) Może w przyszłości jakieś psst psst ale to wszystko zobaczymy na ile $$ pozwolą :D Choruje na te koła Auto mega ee nie przesadzaj zwykłe popularne alu :D Edytowane 20 Lipca 2016 przez Srebrna_Niunia
lukaszwidz3 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Progi na pokład i będzie wyglądało grubo. Nie pasuje mi coś w przednim zderzaku, w kolor puścił bym ramki. Koło jak najbardziej na +, już mocno oklepane ale robią robotę
SwogONE Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Graty Tomku, szukałem właśnie tego tematu wcześniej bo chciałem poczytać o niej więcej. Widziana w Lbn pare razy, robi robotę
Srebrna_Niunia Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) Ile usiadła? pokaż foty z pod maski Błotniki ustawione na jakieś 58 cm do jazdy na codzień Ile usiadła? pokaż foty z pod maski Błotniki ustawione na jakieś 58 cm do jazdy na codzień Wpadł jeszcze korek zbiorniczka cieczy od R8 ale nie mam fotek bo sesja dopiero na wiosne Edytowane 4 Grudnia 2016 przez Srebrna_Niunia
Rekomendowane odpowiedzi