Veiru Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Opublikowano 16 Marca 2018 8 godzin temu, krystian3769 napisał: Poka jeszcze tak jak to pierwsze zdjęcie tylko z pozycji stojącej
krystian3769 Opublikowano 16 Marca 2018 Opublikowano 16 Marca 2018 Rasowe są Też mam pewną koncepcję na swoje
Veiru Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Opublikowano 20 Marca 2018 (edytowane) Kiedy chcesz zrobić fotkę żeby pochwalić się kumplowi nowym modem, a chwile wcześniej żona zorientowała się, że wymieniłeś więcej niż tylko grill Serio myślałem że się nie kapnie Edytowane 20 Marca 2018 przez Veiru
krystian3769 Opublikowano 20 Marca 2018 Opublikowano 20 Marca 2018 Niema bata że Twój budżet stopniał o nową parę botków czy torebunię
D4NTE Opublikowano 20 Marca 2018 Opublikowano 20 Marca 2018 (edytowane) 4 godziny temu, Veiru napisał: Kiedy chcesz zrobić fotkę żeby pochwalić się kumplowi nowym modem, a chwile wcześniej żona zorientowała się, że wymieniłeś więcej niż tylko grill Serio myślałem że się nie kapnie Hehe moja się nie zorientowana jak cały środek ze szmat na skórę zmieniłem. Z fl było już gorzej [emoji23][emoji23][emoji23][emoji39] Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Marca 2018 przez D4NTE
Veiru Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Opublikowano 21 Marca 2018 Co poradzisz.. ciężkie życie rezacza Pozostała wisienka na torcie! Prosiłbym o sugestie czym to przymocować?
MaciekPL Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 (edytowane) Nowe? Jak nowe to na tej taśmie co jest. Jak nie ma to 3m podobno trzyma jak wściekła Ładnie wygląda z tym pakietem c+. Co do grilla nie byłem przekonany, na tym ostatnim zdjęciu w garażu jest petarda. Edytowane 21 Marca 2018 przez MaciekPL
krystian3769 Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 49 minut temu, Veiru napisał: Co poradzisz.. ciężkie życie rezacza Pozostała wisienka na torcie! Prosiłbym o sugestie czym to przymocować? Dokładnie tak jak pisze Maciek Swoje przeklejałem z przedliftowych blotników na nowe taśmą 3m. Nie do ruszenia.
MaciekPL Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 1 minutę temu, krystian3769 napisał: Dokładnie tak jak pisze Maciek Swoje przeklejałem z przedliftowych blotników na nowe taśmą 3m. Nie do ruszenia. Mi pisałeś że na gwoździe to jak to jest?
krystian3769 Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 1 minutę temu, MaciekPL napisał: Mi pisałeś że na gwoździe to jak to jest? No dobra ściemniałem. Tak na prawdę trzeba to przyspawać
Veiru Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Opublikowano 21 Marca 2018 To są używki - mumen własnymi ręcyma ściągał je z a3 8v jak zobaczył jaki za***isty projekt się tutaj kroi A tak na poważnie, będzie? : http://allegro.pl/dwustronna-tasma-3m-scotch-aft-5666-7mm-x-3m-i6379409398.html
krystian3769 Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 34 minuty temu, Veiru napisał: To są używki - mumen własnymi ręcyma ściągał je z a3 8v jak zobaczył jaki za***isty projekt się tutaj kroi A tak na poważnie, będzie? : http://allegro.pl/dwustronna-tasma-3m-scotch-aft-5666-7mm-x-3m-i6379409398.html Pewnie że tak Na tą samą kleiłem Przytnij ładnie małe paseczki tak żeby wypełnić symbol S
Veiru Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Opublikowano 21 Marca 2018 52 minuty temu, krystian3769 napisał: Pewnie że tak Na tą samą kleiłem Przytnij ładnie małe paseczki tak żeby wypełnić symbol S Krystian, nie wiem czy moje zdolności manualne podobają takiej operacji Zbyt wiele wymagasz
krystian3769 Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 44 minuty temu, Veiru napisał: Krystian, nie wiem czy moje zdolności manualne podobają takiej operacji Zbyt wiele wymagasz Nie wątpię w Twoje zdolności Podpowiadam tylko
Veiru Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Opublikowano 21 Marca 2018 2 minuty temu, krystian3769 napisał: Nie wątpię w Twoje zdolności Podpowiadam tylko Spoko loko, żartuję sobie Te wymiary chyba najlepiej złapać oklejając taśmą papierową nadkole?
WojtekRS5 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 W dniu 7.10.2017 o 03:59, Veiru napisał: Bry! Dawno mnie nie było, co nieznaczy, że z autem nic się nie dzieję! Może po kolei: Auto przeszło detalig w myjni dobrego kumpla: 1. Odświeżenie lakieru (miejscowo pełna korekta)+zabezpieczenie woskiem Collinite 2. Czyszczenie wnętrza 3. Polerowanie reflektorów + zabezpieczenie powłoką ceramiczną Gyeon 4. Aplikacja powłoki ceramicznej na szyby Co do modów: wleciała kiera i gałka od s-lina (dziękuję siemian!) Po jakims czasie udało się dorwać ori lotkę od rs4: A idąc za ciosem montaż listw od sline: Zapomniałbym o paczce która dotarła w międzyczasie: Rezultat ->einbach pro kit<- : Szczerze mówiąc średnio jestem zadowolony z tyłu.. jest ciut za wysoko. Mam nadziję, że jeszcze siądzie Na montaż czeka tylni zderzak od sline competition + wydech od a5 3.0 tdi (dzięki Gibo!). Katorgą było znalezienie dyfuzora z kratką do całego zestawu, ale udało się Jeśli chodzi o sprawy nie związane z modami, jakies 1.5 miesiąca temu wybrałem się ze szwagrem na nowo otwarty tor Pixers Ring przy LSSE Krzywa Odbyła się tam impreza inauguracyjna Ring wars polegająca na wyścigach na 1/4 mili. Wstęp dla wszystkich, bez względu na moc i rodzaj auta. Licząc na dobrą zabawę bez spiny i pojawieniem się ''jakis golfów do bicia'' pojechałem swoją a4, a szwagier mondeo mk5 2.0 ecoboost. Jak okazało się na miejscu golfów do bicia nie było... za to pojawiły się 2x mustangi 5.0, rs6, rs3, 2x m3, tesla (Bożsszz..... jak to zapier...) itp itd Na szczęście (a może i nie..) podzielono nas na grupy... i tak wylądowałem z bmw e92 320d (3:2 dla mnie), nowy vw tiguan 2.0 tsi (2:0), golf gti mk5 (0:3), Opel Speedster (0:3 nie do zatrzymania... porobił nawet m3). Szwagier nie miał tyle szczęścia.. jako że w swoim mondeo ma 2l. uturbioną benzynę wylądwał w grupie z mustangami i m3. A dwa rs'y tłukły się miedzy sobą Ogólnie bardzo fajna impreza, ma być organizowana częściej sporo fajnych osób i świetna atmosfera. Przydałoby się tylko wiecej zawodników Byc moze przy II edycji to się zmieni Dużo zabawy z tą kierownica zeby zmienić ?? Jaki wogole koszt jej ?? Masz kogoś kto ma je na stanie ??
Veiru Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2018 @WojtekA4B8 Kiera wleciała bez problemu! Jeśli chodzi o mnie, powątpiewałem w swoje zdolności manualne, więc o pomoc poprosiłem @kaju Z tego co widziałem, nie miał większych problemów z wymianą Co do kiery uderzaj do @siemian, zawsze ma coś fajnego na stanie Jeśli chodzi o koszta - kiera + poducha musisz 2400 - 2500 liczyć
MaciekPL Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 10 minut temu, WojtekA4B8 napisał: Dużo zabawy z tą kierownica zeby zmienić ?? Jaki wogole koszt jej ?? Masz kogoś kto ma je na stanie ?? Wojtek, szukaj na kleinanzeigen. Czasami za 100euro jakiś samobójca wystawia. Tak w okolicach 250 znajdziesz z małym targowaniem. Nie potrzebujesz poduchy itd. Masz w swojej. A jak dobrze pokombinujesz to wyjdziesz na zero. Oczywiście mówię tutaj o zakupie i sprzedaży w de A Ty rób podsufitke będzie komplet hehe
WojtekRS5 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 4 minuty temu, MaciekPL napisał: Wojtek, szukaj na kleinanzeigen. Czasami za 100euro jakiś samobójca wystawia. Tak w okolicach 250 znajdziesz z małym targowaniem. Nie potrzebujesz poduchy itd. Masz w swojej. A jak dobrze pokombinujesz to wyjdziesz na zero. Oczywiście mówię tutaj o zakupie i sprzedaży w de A Ty rób podsufitke będzie komplet hehe No właśnie rozglądam się cały czas i nic się nie trafia jak narazie .Wlasnie chciałbym tak to zrobić albo się wymienić za moja ewentualnie tak mówisz kupic bez poduchy i sprzedać swoją bez
Rekomendowane odpowiedzi