SoMeS Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 to przynajmniej czuje się teraz rozumiany co myślicie o mojej przeróbce? to takie pociosane przeze mnie w paincie i programie do obróbki zdjęć ale już mój magik od dziarek będzie wiedział jak mi to zrobić odpowiednio :gwizdanie: obie łydki tak że to zakończenie (będzie jeszcze ostrzejsze) pójdzie wokół kostek
variocustoms Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 jak będzie ładnie wycieniowane to będzie mega Somes ja jestem już stary perwer a skorupiaka zrobiłem na I roku studiów tj w 1993 - inne czasy były i tatuaże nie były takie popularne więc laski nie powiem robiło to wrażenie, co do Frenum to wyłącznie dla mnie i mojej połowicy, mam już od prawie 4 lat więc pewnie też byłem w małym gronie prekursorów w Polsce
SoMeS Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 I to się chwali Ja generalnie też lubie kontrowersje w okół siebie W planach 7 dziarek i 3 kolczyki
moskal Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 czy to jest skrzydło zaadaptowane z naszego godła ?? :kox: :polew:
Nosfer Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 To mi się podoba.. I to skrzydło od DODGE`a nawet zacne
SoMeS Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 fajne Nosfer tylko z wydziaraniem tego może być średnio a mooje nie jest adoptowane z godła
Nosfer Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Oglądałem niedawno galerię z jedego studia, gość miał wydziarane plecy w ten sposób. Wyglądało to ekstra, ale problem byłby teraz ze znalezieniem artysty, który by sie tego podjął i nie spierdolił..
moskal Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 a mooje nie jest adoptowane z godła toć wiem :polew: :polew: Oglądałem niedawno galerię z jedego studia, gość miał wydziarane plecy w ten sposób. Wyglądało to ekstra, ale problem byłby teraz ze znalezieniem artysty, który by sie tego podjął i nie spierdolił.. musiałbyś mieć czarne plecy i jasny pigment :kox:
SoMeS Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 No i kolejny projekt już za mną Od razu nie polecam tatuowania sobie czegoś na stopie czy kostce! Ale dałem rade Już mi brakuje tego dziobania..
Gość TrueOgre Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 ja mam zamiar niedługo na stopie dziarać
SoMeS Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 to się znieczul bo mój magik od dziar już mi polewać chciał jak na mnie patrzył
Gość TrueOgre Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 to się znieczul bo mój magik od dziar już mi polewać chciał jak na mnie patrzył ile setek polecasz
SoMeS Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 nie wiem ale tak co byś przytomność stracił wszystko zależy od tego do jakiej kategorii pijackiej należysz ja szedłem na żywioł bo autem wracałem
Hugo Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 to się znieczul bo mój magik od dziar już mi polewać chciał jak na mnie patrzył ile setek polecasz Grzesiu wstrzymaj się do zlotu to Ci coś wydziaramy.Znieczulenie gratis w każdych ilościach
Gość TrueOgre Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 to się znieczul bo mój magik od dziar już mi polewać chciał jak na mnie patrzył ile setek polecasz Grzesiu wstrzymaj się do zlotu to Ci coś wydziaramy.Znieczulenie gratis w każdych ilościach ok, to będzie pierwsze klubowe dziaranie :polew:[br]Dopisany: 27 Sierpień 2009, 22:26_________________________________________________najpierw zrobimy konkurs na projekt
Rekomendowane odpowiedzi