Treys Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Witam Nie działa mi regulacja ( ortopedyczna ? to czarne kołko w boku fotela ) zastanawiam się czy jest od tego jakiś bezpiecznik ew czy kostka się mogła przepalić ?
komoornik Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Więcej informacji. Nie działa od momentu kiedy masz auto? W obu fotelach?
Treys Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Opublikowano 17 Lipca 2016 Więcej informacji. Nie działa od momentu kiedy masz auto? W obu fotelach? Tak wszystko poza tym działa cała elektryka samochodu itp tylko fotele nie
mlody020 Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Witam Nie działa mi regulacja ( ortopedyczna ? to czarne kołko w boku fotela ) zastanawiam się czy jest od tego jakiś bezpiecznik ew czy kostka się mogła przepalić ? Ale nie działa w ogóle? czy tylko w jednej płaszczyźnie(bo tym kółkiem możesz góra/dół oraz tył/przód)
Treys Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Opublikowano 19 Lipca 2016 Napisałem w ogole nie działa całkowicie Jutro jade na serwis do mechanika zobacze co pokaże komputer, nie wiem jaka jest przypadłość
matisstz Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 u mnie od strony pasażera padł przełącznik, a od strony kierowcy silnik się zawiesił jakiś czas temu góra dół... ale nie załamuję się pojadę na szrot w wolnej chwili i poszukam fotelika z którego mogę sobie to wyciągnąć wstępnie widziałem że silniczek można wykręcić, nie wiem jeszcze jak z przełącznik zdemontować...
Treys Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Opublikowano 20 Lipca 2016 byłem u mechanika i komputer nic nie pokazał, czy jest możliwe ze moje fotele są ( podgrzewane ) regulacja góra doł manualna do tego przednie boczki , a nie elektryczne ? ( pokrętło jest )
Lukasz_mk2 Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 Jakie kostki wychodzą z pod fotela? Żółta to airbag, czerwona to elektryka foteli, Zielona to podgrzewanie Pozdrawiam, Łukasz
Treys Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Opublikowano 22 Lipca 2016 Mam wszystkie 3 kosty z tym że wejścia są tylko na 2 , a ta czerwona luzno sobie siedzi ( nie ma gdzie podpiąć )
shakal Opublikowano 22 Lipca 2016 Opublikowano 22 Lipca 2016 Czyli sterowanie nie działało od zawsze bo jakby inaczej miało być skoro nie ma zasilania [emoji6] Wysłane z iPhone
Rekomendowane odpowiedzi