Krystian Kowalczyk Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 (edytowane) Siema:) Chciałbym Wam przedstawić mój zakup, w sumie to już jakieś 2 miesiące temu:) Udało mi się trafić na w miare zadbany egzemplarz z ciekawym wyposażeniem. Auto sprowadze jest ze Szwajcarii jakieś 3 miesiace temu 27 grudnia 2000 2.8 AMX Quattro Bose z navi plus telefon wszystko w elektryce Manual pompowanie lędzwi grzane fotele klima automat ksenon Niedługo wchodzi LPG wiec bedzie mozna troszke przyoszczędzić W przyszłosci napewno zajda jakies zmiany wszystko zalezne od zasobności portfela i czasu:): Wieksze koło 18 lub 19 lakier przydałoby sie odswierzyć Wydech przelot 2.5" lub 3" listwy dolne drzwi Edytowane 27 Lipca 2016 przez Krystian Kowalczyk
Nextpeace Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 Kolego te zdjęcia to coś nie śmigają.. :// Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Krystian Kowalczyk Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Opublikowano 21 Lipca 2016 To jak wstawić te zdjęcia żeby działały?
Boosman Opublikowano 22 Lipca 2016 Opublikowano 22 Lipca 2016 Kolego jak edytujesz post musisz kliknąc ten obrazek tam wkleić adres URL zdjecia
Krystian Kowalczyk Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Opublikowano 22 Lipca 2016 U mnie normalnie te zdjecia działaja. Probowałem przez URL i nie da rady ich wstawic teraz śmiga?
Boosman Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Ale trzeba klikać w link ..Zrób tak żeby automatycznie był wyświetlone
Boosman Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 Noo teraz fotki sie ukazały , ładny kolorek , szyby na ciemno , fela RS6 i widze tu ładnego avanta
Krystian Kowalczyk Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Opublikowano 28 Lipca 2016 koło napewno bedzie wieksze 17 troche małe . Gaz już zakładaja pomału bede ja upiekszał
kajmanovsky Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ładna, fajny kolor, a te felgi to w ogóle nie pasują ;p
Krystian Kowalczyk Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Nie są tragiczne. Teraz trochę napraw mnie czeka. Całe uszczelnienie brak zrobić pod pokrywa zaworów leci tylko gdzie może.
apocalipto Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Kolorek mega o felga aż tak zła nie jest. Co do wypasu to pozazdrościć. Też mam Szwajcara i nie było bose i navi ale już są Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
Krystian Kowalczyk Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2016 wszystko sie da jak sa checi:) w nastepnyym roku troszke kasy pojdzie na wyglad;p
tkamicki5 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Uszczelnienie v6 to podstawa no i bolączka tych motorów,dyzo newralgicznych miejsc jest :-/ ale jak sie porobi to jest git i motorek odwdzięcza sie :-D ladna lalunia i wyposażenie na dobrym poziomie.pozdro
kajmanovsky Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 I przy rozrządzie odrazu wymien simmerringa na podporze walu korbowego z przodu bo to koszt niewielki a jak potem zacznie tam podciekac to...
Krystian Kowalczyk Opublikowano 13 Września 2016 Autor Opublikowano 13 Września 2016 (edytowane) Dawno mnie tu nie było ale to z braku czasu W ostatnim czasie zrobione: została zamontowana instalacja LPG wymienione oleje w skrzyni oraz moscie wymiana uszczelek pod deklem zaworów miałem wymienic jeszcze pod nastawnikiem ale nie sprostałem temu ;( wymiana odmy oraz ezektora weszło PL menu do nawigacji oraz Mapa Polski poprawione lampki wnętrza bo raz działały raz nie. Trochę planów mechanicznych jak i estetycznych jest i pomału do ideału ją robić bo jest zaje.ista Edytowane 13 Września 2016 przez Krystian Kowalczyk
Rekomendowane odpowiedzi