GreGoriO Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 Wpisuję keyborad swype i pokazuje mi się Swiftkey. :/ hm...Coś namieszali. Bo też nie widzę. Mam od dobrych kilku lat, dawno nie zaglądałem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
k232 Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 Póki co to udało mi się ściągnąć Gboard, jest na klawiaturze kropka ale po dłuższym przytrzymaniu jest i przecinek, ale jak byś mógł to pomóż mi z tym Swype
GreGoriO Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 http://onetech.pl/swiftkey-czy-swype-a-moze-klawiatura-apple-ktora-wybrac/'>http://onetech.pl/swiftkey-czy-swype-a-moze-klawiatura-apple-ktora-wybrac/ Mam odpowiedź. https://www.google.es/amp/s/www.tabletowo.pl/2018/02/20/koniec-wsparcia-dla-klawiatury-swype/amp/Trzeba będzie sprawdzić ten swift Key Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
GreGoriO Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 Zobaczymy jak działa. Póki co pisze się fajne, jest i przecinek i spacja. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
k232 Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 Panowie, da się ustawić aby było widać powiadomienia SMS lub powiadomienie połączenia przed odblokowaniem telefonu? Chodzi mi o to, że naciskam przycisk od góry, włącza mi się samo podświetlenie i żeby w tym momencie było widać powiadomienia.
Tomeks Opublikowano 24 Maja 2018 Opublikowano 24 Maja 2018 Ustawienia-powiadomienia-wiadomoaci i tam sobie ustawiasz,inne powiadomienia tak samo
M@rcus Opublikowano 26 Lipca 2018 Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) Panie/Panowie, którzy mają X-a - jak wrażenia po kilku tygodniach/miesiącach użytkowania? Po prawie 3 latach chcę się przesiąść z IP6 i zastanawiam się, czy warto dać ~3200PLN (bez VAT). Czy taki drobiazg jak notch z czasem nie zaczyna irytować? Jak z baterią? Dajcie znać... Edytowane 26 Lipca 2018 przez M@rcus
k232 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Jak ustawić w iPhone żeby zdjęcia zapisywały się na pamięci telefonu zamiast na backup??
Hugo Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 4 godziny temu, k232 napisał: Jak ustawić w iPhone żeby zdjęcia zapisywały się na pamięci telefonu zamiast na backup?? A nie masz przypadkiem tego zaznaczonego? 1
Hugo Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 4 godziny temu, k232 napisał: Pomogłeś, dzięki ?
k232 Opublikowano 6 Października 2018 Opublikowano 6 Października 2018 Pany, po jakimś czasie wiadomości e-mail znikają ze skrzynki odbiorczej i gdzie one później są ? Każdy inny folder mam pusty a chcę znaleźć na telefonie różne wiadomości. Proszę o pomoc.
DonDżonson Opublikowano 6 Października 2018 Opublikowano 6 Października 2018 jakiego masz iOSa? W obecnym chodzisz w ustawienia->hasła i konta->wybierasz interesujące cię konto i tam ponownie wchodzisz w ustawienia jego->zaawansowane i tam masz pozycje przenoś usuwane wiadomości do i gdzie je przenosi. Niżej jest Usunięte wiadomości i ustalony czas po jakim ma automatycznie usuwać. Jeśli masz konto skonfigurowane po IMAP to usuwa również z serwera, jeśli pop3 to usuwa wyłącznie w telefonie a na serwerze wiadomości pozostają. 1
k232 Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 Przyszło mi powiadomienie żeby zrobić aktualizację do IOS 12 ale ponoć po tej aktualizacji zmula telefon , czy ktoś to może potwierdzić ?
muunv Opublikowano 7 Października 2018 Autor Opublikowano 7 Października 2018 No ja potwierdzam na ipku 7.
k232 Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 7 godzin temu, DonDżonson napisał: jakiego masz iOSa? W obecnym chodzisz w ustawienia->hasła i konta->wybierasz interesujące cię konto i tam ponownie wchodzisz w ustawienia jego->zaawansowane i tam masz pozycje przenoś usuwane wiadomości do i gdzie je przenosi. Niżej jest Usunięte wiadomości i ustalony czas po jakim ma automatycznie usuwać. Jeśli masz konto skonfigurowane po IMAP to usuwa również z serwera, jeśli pop3 to usuwa wyłącznie w telefonie a na serwerze wiadomości pozostają. Ale mi nie chodzi o wiadomości usunięte tylko o te które odczytam bez kasowania a one po jakimś czasie znikają po prostu i nie widać ich w skrzynce odbiorczej.
k232 Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 1 minutę temu, muunv napisał: No ja potwierdzam na ipku 7. Czyli odpuszczam sobie tą aktualizację?
DonDżonson Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 5 minut temu, k232 napisał: Ale mi nie chodzi o wiadomości usunięte tylko o te które odczytam bez kasowania a one po jakimś czasie znikają po prostu i nie widać ich w skrzynce odbiorczej. Ale tam właśnie masz opcje po jakim czasie same będą sie usuwały że skrzynki odbiorczej. Co do szybkości iOS12 to w iP6s w porównaniu z iOS 11 coś tam, który strasznie mi przycinał, wyłączał aplikacje w trakcie używania, to po aktualizacji mam wrażenie że jest dużo lepiej, więc ja raczej jestem zadowolony.
k232 Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 (edytowane) Już działa okej, widzę wszystkie wiadomości e mail . To ja na razie nie robię aktualizacji no u mnie działa dobrze ? Edytowane 7 Października 2018 przez k232
Rekomendowane odpowiedzi