KoJ@K Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnnythebest Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Najsss Ciężko wymienia się tą podstopnice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-jagi Opublikowano 28 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Zajęło to chyba minutę [emoji6]Wysłane z Notka 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-jagi Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 (edytowane) Przyszła pora na wymianę podświetlenia Led tablicy rejestracyjnej. Wcześniejsze moduły Led przestały świecić pełną mocą i pojawił się delikatny stroboskop, ponadto były bardzo jasne, obecnie są założone moduły Led z dwiema diodami. Świeci bardziej dyskretnie. Poprzedni moduł Led był taki jak poniżej. Odmówiły posługi po ponad roku ? Edytowane 2 Listopada 2017 przez mariusz-jagi rotacja zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnnythebest Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Najsss Nowe ledy kupowałeś gdzieś na allegro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-jagi Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Tak, z tej aukcji:http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6430850463Wysłane z Notka 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Hey Mariusz Dobry wybór! PS. Jak jechałem za Tobą ostatnio to niesamowicie jasno oświetlało rejestrację. Te wielodiodowe przepalają się i wypalają gniazda, także listwa po czasie może być do wymiany ... Na 2 diodach będzie optimum Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 7 godzin temu, mariusz-jagi napisał: Tak, z tej aukcji:http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6430850463 Wysłane z Notka 8 Błąd spalonej żarówki się pojawia ? Poza tym świetna eSka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-jagi Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Nie ma błędu spalonej żarówki.Dzięki za dobre słowo o eSie [emoji3]Wysłane z Notka 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Fajnie zrobiona ta Twoja Ska Mam pytanie do ARCHOIL AR 9100 do 1.9 rozumiem że też mogę zalać, akurat za 1tys zbliża się wymiana oleju, zalać teraz i później jeszcze raz do nowego oleju ? Dobrze zrozumiałem że ten Archoil także nadaje się jako dodatek do płynu od wspomagania ?? wolę dopytać bo ostatnio znajomemu w Toyocie mechanicy dolali środek do czyszczenia wtrysków do oleju a Ceratec do baku :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-jagi Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Tak, możesz ten preparat stosować również do diesla. Ten preparat jest dość drogi, więc dolej dawkę Archoil do świeżego oleju.Archoil 9100 można stosować jako dodatek do płynu w układzie wspomagania czy oleju w skrzyni biegów lub deferencjału. Osobiście mam zastosowany w układzie wspomagania i chwalę sobie. Wysłane z Notka 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 8 godzin temu, mariusz-jagi napisał: Tak, możesz ten preparat stosować również do diesla. Ten preparat jest dość drogi, więc dolej dawkę Archoil do świeżego oleju. Archoil 9100 można stosować jako dodatek do płynu w układzie wspomagania czy oleju w skrzyni biegów lub deferencjału. Osobiście mam zastosowany w układzie wspomagania i chwalę sobie. Dzięki kolego za odp Raz można się skusić , na all jest trochę tańszy i wysyłka za free. Przy najbliższej wymianie oleju moja b6 zatem dostanie Diesel Spulung do wtrysków i tego Archoila do oleju Wcześniej robiłem LM płukankę i Ceratec z LM ale jakoś nie zauważyłem jakichś różnic w pracy silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-jagi Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Pewnie masz silnik w bardzo dobrej kondycji i ceratec nie miał za bardzo co poprawić. Archoil jest środkiem zmniejszającym tarcie, więc różnicę zauważysz napewno. Wysłane z Notka 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-jagi Opublikowano 17 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 (edytowane) W tygodniu nadeszła odpowiednia chwila by wymienić odmę olejową w eSce - separator oleju, chyba tak to się nazywa. Stara odmówiła posługi ?. Oczywiście kochane ASO zawsze pomocne i tym razem zadziwiająco miało na magazynie taką część i temat dostawy był szybki. Montaż szybko i profesjonalnie przeprowadzony przez Karol Chrzczonowski z Elektrocar z Raszyna. Dziękuję za sprawny serwis. Na silniku nie było co pokazywać, ale cała operacja przeprowadzono w ciepłej atmosferze, bo silnik nie ostygł za bardzo ?.Ostatnio był objaw taki, iż po odkręceniu korka wlewu oleju przy uruchomionym silniku, podwyższeniu ulegały obroty silnika. Po wymianie na NOWĄ CZĘŚĆ brak powyższych symptomów??? Stara odma komisyjnie rozłożona lub roztrzaskana jak kto woli i można było ujrzeć mocno utwardzoną membranę i sporo nagaru olejowego. Zrobiona kolejna mała rzecz, a cieszy ?. Kilka foto starej odmy. Edytowane 17 Czerwca 2018 przez mariusz-jagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robero321 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Siema kope lat Wygląda jakoś tak samo jak moja z ASN a jak by co to mam taką jedną nówkę sztukę i drugą też na roztrzaskanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-jagi Opublikowano 20 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 (edytowane) Hej, dokładnie sporo czasu minęło, bo zmienił mi się charakter pracy (nie miałem na taką decyzję wpływu) i właściwe brak możliwości zaplanowania wolnego obecnie, dlatego obecność na spocie właściwe zerowa ?. wg info z ASO to do silnika BBK jest inne ustrojstwo i oczywiście droższe ? Edytowane 20 Czerwca 2018 przez mariusz-jagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi