animal_dub Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Cześć. Dwa tygodnie temu miałem stłuczkę, ucierpiała maska ( oraz grill-ale to jedna część spójna), w przyszły weekend wybieram sie na Węgry, i nie mogę dostać fajnej maski, i teraz pytanie czy w razie draki jakie bedą konsekwencje jeżeli pojadę takim autem w podróż. http://www.directupload.net/file/d/4439/eoy9d9bx_jpg.htm
rav14 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 moim zdaniem narażasz się na wzmożone ryzyko kontroli auta - koniecznie skompletuj niezbędnik obowiązujący w każdym mijanym Państwie (kamizelka, gaśnica, trójkąt, itp itd) i sprawdź 3x czy nie masz oszkodzonej chłodnicy pozdrawiam
MikelA4 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Może spróbuj wyprostować tę maskę. Ja u siebie wgniotłem i udało się tak wyprostować, że prawie nie widać. Co prawda moja nie była tak uszkodzona.
Axel1 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 A światełka (jeszcze) świecą ??? Ja bym brał zapas żarówek
animal_dub Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Światłą świecą, lampy całe, chłodnice delikatnie wgniecione ale nie "leją", wczoraj sprawdziłem szczelność klimy i wszystko ok. A jak to spróbować wyklepać?
Axel1 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Nie kombinuj na Słowacji mają trochę górek jak chłodnica nie będzie szczelna to będziesz miał problem.
.Pablo. Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Ze zdjecia wynika ze uszkodzenie nie jest duże. Jak lampy całe to spokojnie można jechać. Auto ma być sprawne a to ze blacha lekko wgięta. No cóż zdążą się.
Robero321 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Z tego co widać to maska ma dość ostre zagięcie za które i u nas mogą zabrać Ci dowód wystarczy jeden nadgorliwy Podjedź do blacharza będzie wiedział jak to fachowo naprostować.... za parę groszy
Rekomendowane odpowiedzi