Lakomczuszek Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Witam. Czy wymiana chromowanych listew wokol szyb w sedanie na czarne wymaga takiej rzezby i jest tak skomplikowane jak w kombi ? Czy te czarne listwy wystepuja tylko w macie ? I jak je znalesc bo chyba nie ogarniam na allegro.
marglu8049 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 To samo. Musisz wycinać tylnie. Tylko mat. Sam się niedługo przymierzam ale do chromow Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Lakomczuszek Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2016 A myslicie ze firmy zajmujace sie oklejaniem aut dalyby rade je obkleic bez sciagania ?
PawelDSW Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 A myslicie ze firmy zajmujace sie oklejaniem aut dalyby rade je obkleic bez sciagania ? Zastanawiam sie nad tym samym.podjade,dowiem sie i dam znac.w poprzednich autach oklejalem ale listwy musialybyc zdemontowane zeby to zrobic dokladnie ,inaczej nie chcieli sie podjac.
Patrykjagoda Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Ja mam chromy ale chcę na czarno i może ktoś wie jak to ściągnąć?
Osiollekk Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 odkopuje, ale może ktoś dokonał tego u siebie?
Veiru Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 A nie prościej okleić czarną folią? Wyjdzie taniej, mniej nerwów, a jak się znudzi to można wrócić do pierwotnego koloru
Osiollekk Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 Tak, ale zeby okleic to trzeba sciagac listwy. A to sie wiaze z wycinaniem szyby... jak z ta guma? Wydaje sie sposob nie inwazyjny. Pytanie, czy skuteczny i jak trwaly?
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2018 Opublikowano 4 Lutego 2018 14 godzin temu, Osiollekk napisał: Tak, ale zeby okleic to trzeba sciagac listwy. A to sie wiaze z wycinaniem szyby... jak z ta guma? Wydaje sie sposob nie inwazyjny. Pytanie, czy skuteczny i jak trwaly? Nic nie trzeba ściągać żeby dobrze okleić listwy, wystarczy dobry fachowiec Sam mam oklejone i jak ktoś nie wie że to folia to trudno zauważyć, żałuję tylko że zrobiłem matt jak relingi, mogły być w połysku.
marcinekbambino Opublikowano 5 Grudnia 2022 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zawieź do jakiegoś detailera, co okleja samochody i ci to zrobią - dasz 3/4 stówki i zawsze możesz wrócić do chromu jakby ci nie siadło. Tzw (dechroming)
Rekomendowane odpowiedzi