Nosb Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Poczekasz jeszcze na ten tyl jakies 5 miesiecy
moskal Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Poczekasz jeszcze na ten tyl jakies 5 miesiecy to bedzie pieknie wyglądać :polew: :polew:
plastuch Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Poczekasz jeszcze na ten gorzej jakieś 5 miesięcy :przebiegle: Chłopaku licz się ze słowami Poczekasz jeszcze na ten tryl jakieś 5 miesięcy :przebiegle: to będzie pięknie wyglądać :go od: :polew: :polew: i tak było gorzej przód stał jakieś 15mm wyżej od tyłu
Krycha Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 EE Panie co tak wysoko? Daniel wali w h&%a i tył wysoki Mówię o przodzie
plastuch Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Mówię o przodzie Ja nie wiem czy teraz do pracy dojade Zobaczymy jeszcze przecież to gwint
SoMeS Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Poczekasz jeszcze na ten tyl jakies 5 miesiecy :polew: Daniel to we wszystkich wsiach wokół Kielc grzebie?
plastuch Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Daniel to we wszystkich wsiach wokół Kielc grzebie? Zależy co rozumiesz przez słowo grzebie bo jeśli chodzi o auto to fakt pomaga mi czasem ale wiekszośc rzeczy robie sam A gdzie on grzebie i komu to 3eba jego zapytać
huzio00 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zajebiaszczo się teraz prezentuje
plastuch Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Dzięki huzio00 ciesze się że Ci się podoba A tym czasem wieczorem wreszcie założyłem gwint-a na tył Na chwile obecną stoi tak, musze troche pośmigac i wtedy zobacze czy zjechac jeszcze w dół Jutro montaż chebli 312mm A tymczasem ide w kojo bo padam na pysk...
mrogal Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Na chwile obecną stoi tak, musze troche pośmigac i wtedy zobacze czy zjechac jeszcze w dół no nie rob afery paluszek ma wchodzic na styk
plastuch Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 no nie rob afery paluszek ma wchodzić na styk No wtedy auto nie ruszyło nawet centymetr teraz jest troche niżej Ale i tak musze troche go opuścić bo jednak jest za wsoko Wkońcu To samo pomyslalem jak Daniel zadzwonił do mnie i powiedział że tuleje przepchnięte No a tak ogólnie to dzięki Nosb że się postarałeś
slepy Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Jakiej firmy gwint wrzuciłeś? jest podobny do tego Koni z allegro, przynajmniej tył bo też nie masz tych wysuniętych tulejek :gwizdanie:, i jak montaż bezproblemowo
plastuch Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Jakiej firmy gwint wrzuciłeś? jest podobny do tego Koni z allegro, przynajmniej tył bo też nie masz tych wysuniętych tulejek :gwizdanie:, i jak montaż bezproblemowo To jest Supersport Kupilem go okazyjnie za 400zł Ale wlaśnie tuleje w tylnych amortyzatorach były wyrąbane i zostały przepchnięte (przez Nosb-a na prasie) z wylanch amortyzatorów z Seanta Toledo i dlatego te metalowe tulejki sa krótsze (Jeżeli cos nie będzie grało to pojadą na regeneracje ale póki co jest spoko ) Jeśli chodzi o montaż to podłożylem jakieś dwie grube podkładki (weszły że tak powiem na styk) i skręciłem bez większych problemów
Tzieland Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 bardzo fajne autko kolego fajnie sie pozmienialo od zakupu
slepy Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 to ta tulejka służy tylko jako odbojnik przy montażu (jakoś tak), no ja poluję na jakiś gwint ale narazie cisza w temacie , Twoja teraz elegancko wygląda, jak się jeździ na takim setupie
plastuch Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 bardzo fajne autko kolego fajnie sie pozmienialo od zakupu Dzięki Fajnie że sie podoba to ta tulejka służy tylko jako odbojnik przy montażu (jakoś tak), no ja poluję na jakiś gwint ale narazie cisza w temacie , Twoja teraz elegancko wygląda, jak się jeździ na takim setupie 1,5roku jeździłem na 15" i sreyjnym zawiasie to róznica jest spora Trzeba się przyzwyczaić no wolnej jazdy po dziurach ale ja i tak uważam że jest komfortowo Ale za to szybka jazda po równej drodze (przyczepność) rekompensuje wszystko Tak że slepy zakładaj gwint-a a nie pożałujesz
Rekomendowane odpowiedzi