MARCIN607 Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 mam gatki w podobną kratę :polew: czekamy co wymodzisz Plastuch-powodzenia.
plastuch Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Opublikowano 16 Listopada 2010 mam gatki w podobną kratę :polew: czekamy co wymodzisz Plastuch-powodzenia. To dawaj je do mnie zrobie sE z nich podsufitke
plastuch Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 Odgrzeje kotleta Parchastyn na spóźnione urodziny dostał odemnie nowy olej CASTROL Magnatec 10W-40 jakieś tam nowe filterki, świece NGK BKR6E Uszczelka pod dekiel wleci na dniach ale o tym później A to małe gówienko: Zwane czujnikiem Ciścniena oleju doprowadziło mnie wczoraj do palpitacji serca jak zobaczyłem kałuże oleju pod autem i brak prawie 1l w misce okazało się że starości się rozszczelniło i olej tam tędy spier.. aż miło. Dodatkowo gleba leży sobie w piwnicy i czeka na wiosne a tymczasem ganiam na serii
huzio00 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 to faktycznie niezłego stracha miałeś z tym olejem
Krycha Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 I co taką kozą znowu jeździsz? Nie gadaj
plastuch Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 Byłeś kiedyś u mnie w pracy widziałeś jaki dojazd Ja tam za pług na tym placu robiłem :gwizdanie: Poza tym wysrała mi sie jedna nakrętka i nie moge skręcić troche wyżej a zresztą doszedłem do takiej wprawy że 1h i gwint na pokładzie znowu [br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 23:51_________________________________________________ to faktycznie niezłego stracha miałeś z tym olejem Zesrany ładnie byłem Jak na kanał wjechałem cała podłoga od strony filtra w oleju dobrze że wolno jechałem i małe ciśnienie oleju było i więcej nie spierniczyło Ogólnie to wymieniłem sobie jeszcze oring chłodniczki oleju dla świętego spokoju [br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 23:56_________________________________________________Siema!!! Grzebałem ostatnio troszku w silniku wymieniłem sobie odme czyściłem przepustnice i takie tam jeszcze. A przy okazji pomalowałem kolektor na niebiesko i kilka dupereli na czerny mat: oczywiście karton w mrozy jest :gwizdanie: (kupie sE jutro jakąś plekse) Na początku nowego roku pomaluje jeszcze silnik na niebiesko i jeszcze kilka gratów na czarno(w zasadzie detali) Ale to musi byc troszke cieplej żebym miał w garażu dodatnią temperature (Coś się porobio z Twoim postem Krycha) Mi się tak podoba i huy nie mam żadnego zdjęcia dokładnego:) Poza tym ja mam tego tipa seryjnego tylko skróconego i delikatnie go od podłużnicy podparłem blaszką żeby się nie zagniatał filtr:)
Krycha Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 A chciałem go edytować, bo znalazłem zdjęcie w pierwszym poście tego stożka, a się usunął Ja se muszę ten nawiew na filtr ogarnąć jakoś, ale u mnie mniej miejsca
plastuch Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 zrób wlot powietrza z machy i tak pewnie ją będziesz malował [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 19:28_________________________________________________Wczoraj wpadła nowa uszczelka pod dekiel i oczywiście smerfblu w rzeczywistości niebieski jest troche ciemniejszy ale mój kalkulator zdeka przekłamuje No i jeszcze nowy aluminiowy DV od SID-a dzis już nie dam rady go założyć ale nie moge się doczekać kiedy usłysze to psssss :drool: Dodam jeszcze że jest sporo większy od tej seryjnej DV-ki
Nosb Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ide po jakis sensowniejszy klucz bo tym szitem co mam w pokoju nie moge go rozkrecic
plastuch Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=TktuNUDs0go mniej więcej tak to sapie lekko zniekształcony dzwięk bo telefonem nagrywałem a leżał koło stożka
Nosb Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Panie co to jest Wez sie wysil bo c**jnia deczko
plastuch Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 Panie co to jest Wez sie wysil bo c**jnia deczko jakoś weny nie ma Odebrałem dziś nowiutkie nakrętki do gwinte Te są wykonane ze stali utwardzonej i do tego poleciały w ocynk. Jutro gwincior wpada Jakoś na jesieni chciałem auto troche podnieśc na zime i ta kupa z alu zapiekła się i wygląda to mniej więcej tak:
mrogal Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Panie co to jest Wez sie wysil bo c**jnia deczko jakoś weny niema Odebrałem dziś nowiutkie nakrętki do gwinte Te są wykonane ze stali utwardzonej i do tego poleciały w ocynk. Jutro gwincior wpada Jakoś na jesieni chciałem auto troche podnieśc na zime i ta kupa z alu zapiekła się i wygląda to mniej więcej tak: skolko za nakretki?
slepy Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Panie co to jest Wez sie wysil bo c**jnia deczko jakoś weny niema Odebrałem dziś nowiutkie nakrętki do gwinte Te są wykonane ze stali utwardzonej i do tego poleciały w ocynk. Jutro gwincior wpada Jakoś na jesieni chciałem auto troche podnieśc na zime i ta kupa z alu zapiekła się i wygląda to mniej więcej tak: ile dałeś za nakrtęki, moje przednie z alu są w podobnym stanie do Twoich i chętnie bym sobie takie dorobił nóweczki
plastuch Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 no pewa mój sąsiad taki magik ale mu zeszło chyba z 2tyg.
slepy Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Komplet 65zł no to niezła cenka, jak to działa? daje gościowi swoje nakrętki a on robi stalowe na ich wzór?
Rekomendowane odpowiedzi