Nosb Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Hehe A czyj pomysl ? nie pucowales sie ze grzebiesz w tym kierunku
plastuch Opublikowano 17 Września 2011 Autor Opublikowano 17 Września 2011 Taki element zaskoczenia Nikt mi pomysłu nie podrzucil mama mi kazała poprostu Zobaczymy co z tego wyjdzie rdzeń ma dużą powieszchnie powinien dawać rade [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2011, 08:39_________________________________________________Po wstępnej przymiarce IC wejdzie pod zerzak bez problemowo: Oczywiście bez małej rzeźby sie nie obejdzie ale to pryszcz! Ale sie podjarałem
Armi Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 Jest czym Ja rezanie fmica chyba najmilej wspominam
plastuch Opublikowano 17 Września 2011 Autor Opublikowano 17 Września 2011 Armi a co zrobiles z przewodami plynu wspomagania? Przerobiles seryjne czy zrobiles jakies nowe?
Armi Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Armi a co zrobiles z przewodami plynu wspomagania? Przerobiles seryjne czy zrobiles jakies nowe? Nic z nimi nie robiłem
plastuch Opublikowano 18 Września 2011 Autor Opublikowano 18 Września 2011 Te przewody co leżą pod zderzakiem na zdjęciu wcisnoleś je przed IC czy dałes za obok czy jak
Armi Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Te przewody co leżą pod zderzakiem na zdjęciu wcisnoleś je przed IC czy dałes za obok czy jak Zostały na swoim miejscu. Tylko rdzeń mojego fmica jest trochę węższy i wyżej zamontowany.
plastuch Opublikowano 26 Września 2011 Autor Opublikowano 26 Września 2011 Co prawda to tylko przymiarka ale prawie 90% rdzenia bedzie odsłonięte i napewno przewody trzeba przerobić bo niema tam miejsca dla nich [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 13:12_________________________________________________No witka są wreszcie postępy z FMIC w piątek zakupiłem rurki, kolanka i podziałałem dziś z kumplem troche przy aucie puki co ogarnelismy tylko zderzak i jedną strone orurowania ale jestem dośc zadowolony z dzisiejszego dnia. Wycieliśmy troche fajansu ze zderzaka ale pewnie jeszcze trzeba będzie ciąć no ale tak to bywa IC wszedł na styk ale musze troche tam jeszcze luzu zrobic żeby nic nie prężylo Finałowo tak to powinno wygladać. Zwykły cicho ciemniaczek nie rzucający się w oczy Lewa strona orurowania juz ogarnięta i wyszła nam tak: Karol przeprowadza test szczelności Tyle na dziś w poniedziałek bierzemy sie za prawa strone a później do wujka na spawanie [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 01:09_________________________________________________Miałem dziś coś podziałać z IC ale nie było na to czasu Za to przytuliłem zimowe koło 17" opona Dunlop 205/50 z pewnego Białego RS4 Jeczcze troche pojeździ. Trzeba dokupić tylko pierścień centrujący (pytanie tylko jaki ) i można śmigać
konus Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 to są OZety? Jeśli tak to taki sam pierścień pewnie jak do moich zimówek
plastuch Opublikowano 26 Września 2011 Autor Opublikowano 26 Września 2011 Tak to koło Nosb-a umyte robi robote A przy mojej glebie wygląda kox zapodam foto jakos na dniach jak kupie pierścienie Konus a jakie pierścienie siedza u Ciebie metalowe czy plastikowe?? Jeśli chodzi o tą felge to nie wiem dokladnie sprawdze jutro
slepy Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Tak to koło Nosb-a umyte robi robote A przy mojej glebie wygląda kox zapodam foto jakos na dniach jak kupie pierścienie Konus a jakie pierścienie siedza u Ciebie metalowe czy plastikowe?? Jeśli chodzi o tą felge to nie wiem dokladnie sprawdze jutro ja miałem na 15" plastikowe, i nic sie im nie działo
MARCIN607 Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 ja miałem u siebie plastikowy i jedyny minus to taki że pękają przy montażu lub demontażu. [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 06:48_________________________________________________jak to Nosbowe koła to trzeba było mu i dystanse rąbnąćw komplecie
Reggi Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Ale Fmic porezany Nie wyszło Ci malowanie ssącego na niebiesko ?
konus Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Ja mam metalowe zaraz pójdę to zrobie focisza bo wczoraj właśnie przerzucałem zimówki z kąta w kąt [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 17:54_________________________________________________pierścienie mam metalowe firmy OZ :gwizdanie:
plastuch Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 Ale Fmic porezany Nie wyszło Ci malowanie ssącego na niebiesko ? Danke Raggito Jak ogarne fmic to zdrape tą niebieską kupe z ssącego i robie polerke Głupi byłem że to pomalowałem wyglądało fajnie może przez 2tyg. Marcin dystansów u mnie nie potrzeba raczej. Na b5 leżą nieźle wrzuce na dniach jakies foto to zobaczysz Konus dzięks! Co do tych felg to jest na nich wytłoczoby napis ARBET wcześniej jeździły też na jakimś mietku więc pójde do sklepu i zapytam jaki rozmiar ma piasta w mietku i się wyjaśni Nosb pisał że pierścień z 66,6 na 57,1 Natomiast z dzisiejszego raśplowania ulepilismy prawa strone orurowania puki co pokleione taśmą pakową :gwizdanie: ale w czwartek jdą do spawania pozotało zrobić tylko rurke do zaworu zwrotnego kupić jakies dobre opaski zaciskowe i złączki Dodatkowo zdeź został przykleiony do belki na piane montażową I teraz trzyma sie jak należy
Nosb Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Opaski zwykle tylko niech Ci wujaszek opierdzieli spaw na koncach lub podklep konce rur. Silikon jakiej srednicy ? Bo chyba znajde.
plastuch Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 50mm maja rury panie Daniel
konus Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Dodatkowo zdeź został przykleiony do belki na piane montażową I teraz trzyma sie jak należy To już wiem co zrobię jak znowu oderwie mi się Zawsze na wkręty kręciłem ale to były trochę syzyfowe prace Mieczysławy raczej mają 66,6 tak jak Nosb mówił
Rekomendowane odpowiedzi