Krycha Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 zalozysz ten balast na kola juz wogole nie bezie czym jechac... Krystain ty gejlordzie sie etraz odezwales "pucuj sie" SAM SIE KUR#$A PUCUJ! ni ma czym
plastuch Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 z naklejki to wynika że supersporty ledwo ją zobaczyłem To taki Dzołk był zalozysz ten balast na kola juz wogole nie bezie czym jechac... Krystain ty gejlordzie sie etraz odezwales "pucuj sie" SAM SIE KUR#$A PUCUJ! ni ma czym Hahahaha pucuj się pucuj bo cholera mocna ta Twoja B5ntka
Nosb Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Jakas taka bardzo podobna do mojej jakis czas temu Mechanicznie i wizualnie Tylko koloro c**jowszy A no i zderzak fristajl madafaka ziom milosnik ciecia kontowka na oslep :polew:
SoMeS Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Jakas taka bardzo podobna do mojej jakis czas temu Mechanicznie i wizualnie Tylko koloro c**jowszy A no i zderzak fristajl madafaka ziom milosnik ciecia kontowka na oslep :polew: :polew:
Krycha Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Ja Ci omechole nie wytykam nic. Inaczej się nie dało z tym bumperem. Tutaj trafiło na biednego, ale zresztą to kwestia czasu.
Nosb Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Na glupiego to owszem Oj tam ja tak z milosci Plast to kiedy "sezon" ? gleba i koleczko ? Jak ty do pracy wjedziesz ? :decayed:
plastuch Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 Ten tydzień od 10 tyre zaczynam ale czwartek i piątek mam wolny, bo musze sE jeszcze te kółka ogarnąc i w piątek może tego gwinta założymy Co do letniej gumy to się jeszcze się wacham bo po nocy śliko Nosb a dla Ciebie o jaką szerokość gumy pytać 225/35?
plastuch Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Z okazji że śnieg powrócił odnawiam ranty bo były poharatane zdeka Jeszcze zosało mi ogarnąc dwa pozostałe kółka
venomsko Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 no to kończ, kończ bo musze zobaczyć :)xD
Nosb Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 No i co jednak spray do felg ? Daje rade nie ?
plastuch Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 jakąś szpachlą samochodową nie pamiętam nazwy jutro sprawdze No i co jednak spray do felg ? Daje rade nie ? Daje rade! Pewnie śpece zrobili by to lepiej ale w porównaniu z tym co było to efekt jest zadowalający Pozostałe dwie musze jeszcze ogarąć bo mi papieru ściernego brakło
wojciu0308 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 chcesz to Ci przysle bo ja mam w domu za duzo ale efekt jak skonczysz wszystkie odnawiac to poka foty
Gumass Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 a ten spray to jak dobrać do koloru felg trzeba?? czy jest uniwersalny kolor??
Nosb Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Generalnie idzie sie do sklepu i kupuje. Raczej nie ma doboru wiec maluje sie wszystkie 4. Szpachla jakakolwiek lekka do wypelnien. Wiadomo ze spece by zrobili lepiej ale nie za 25 zl
plastuch Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 chcesz to Ci przysle bo ja mam w domu za duzo ale efekt jak skonczysz wszystkie odnawiac to poka foty Dzięki za chęci Ale kupie sobie w poniedziałek a ten spray to jak dobrać do koloru felg trzeba?? czy jest uniwersalny kolor?? Wiesz to jest kolor aluminium (Uniwersalna Emalia akrylowa) ja ją kupiłem u siebie w pracy Ale w mieszalni lakierów dorobią Ci taki kolor jaki będziesz potrzebował Oczywiście jeżeli mają automat do sprajów
Nosb Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 No fakt kolor surowego alu Ja mam na RH duzo opilkow na srebrnym
Rekomendowane odpowiedzi