aiwer Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Hej, Mam taki dziwny przypadek z tą pompą, otóż jak odpalę auto, ruszam normalnie włącza się pompa i po kilkudziesięciu sekundach wyłącza. Jadę dalej przez kilka km i kiedy zatrzymam się choćby na chwilkę znowu włącza się ta pompa, tym razem na dosłownie kilka sekund. Nie ma znaczenia ile przejadę po pierwszym jej uruchomieniu. Czasami jest to 1 km, czasami 5km. Odnoszę wrażenie, że żyje ona własnym życiem. Coś jest nie tak? Olać sprawę? Trochę mnie to denerwuje bo do cicha ona nie jest, pewnie już kończy żywot.
Łukasz13 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Normalna sprawa, drugie załączenie jest w celach diagnostycznych układu sai.
BeyerBrown Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Na internetach możesz znaleźć tutorial z reanimiacji wiatraka tej pompy... albo po prostu wymień ją na inną.
radi Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Umnie tez 2 razy sie wlacza,czasami nawet 3,wiec chyba wszystko ok,
aiwer Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2017 Dobra dzięki, już myślałem, że mam jakieś zwarcie w instalacji Takie pytanko, Od czego zalezy uruchomienie tej pompy? Mam taki problem, że jednego dnia wlacza sie normalnie a za dwa dni przestaje sie wlaczac i wyskakuje check engine. Po kilku dniach znowu sie wlacza i dziala normalnie przez kilka dni, check gasnie i tak w kółko.
Rekomendowane odpowiedzi