KewsonND Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Witam Mam pytanie czy oplaca sie kupować uzywane kolo dwu masowe? Czy wymieniać to odrazu ze sprzęgłem??
miszaq92 Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Nie, używane się nie opłaca. Tak, ze sprzęgłem.
KewsonND Opublikowano 4 Września 2016 Autor Opublikowano 4 Września 2016 na allegro do 1.8t widze komplety po mniej wiecej 1200zł? to nie za tanio? mówili mi ze sam dwumas bedzie kosztowac 1800zł? a jak z regeneracją koła zna ktoś koszta? robił ktoś może regeneracje?
KewsonND Opublikowano 5 Września 2016 Autor Opublikowano 5 Września 2016 wsadz jednomas Kolego a ty sobie wsadź swój zbędny komentarz w .... buty Problem rozwiązany regeneracja docisku, sprzęgła + dwumasu 250zł + 650zł Pozdrawiam - można zamknąć temat
Repik Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 Założyłeś już zregenerowane koło dwumasowe ? Jestem ciekaw jak to wygląda, czy działa dobrze ? Nie zauważyłeś żadnych różnic między nowym a regenerowanym kołem ? Różne opinie słyszałem, a na przyszłość chciałbym wiedzieć czy warto bawić się w regenerację czy lepiej nowe kupić.
KewsonND Opublikowano 5 Września 2016 Autor Opublikowano 5 Września 2016 bede regenerował w nastepnym miesiącu a z tego co widze po cenach to docisk + sprzegło kupie nowe bo nie duza roznica cenowa
Repik Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 Daj znać proszę czy z efektów będziesz zadowolony
Rekomendowane odpowiedzi