wesz82 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Witam! W Walentego zmieniam stan cywilny i oczywiście do ślubu mnie i żonkę powiezie paździoch Jeszcze nie mam żadnego pomysłu na to jak ozdobić furkę i proszę niech ktoś podrzuci jakieś fotki przyozdobionych furek Pzdr.
Dev Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 zwariowałeś???????? ślub??????? ja nie popełnię trzeci raz tego błedu :polew: :polew:
T-żółw Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 podobno swoim autem do swojego ślubu nie jedzie się jakiś pech czy cuś takiego
domelq Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 zwariowałeś???????? ślub??????? ja nie popełnię trzeci raz tego błedu :polew: :polew: Dlaczego jemu ma byc lepiej niż nam :gwizdanie:
slaweq Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 podobno swoim autem do swojego ślubu nie jedzie się jakiś pech czy cuś takiego Powaznie? A my chcemy jechac, którymś z naszych pazdzierzy :gwizdanie:
aramis Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 podobno swoim autem do swojego ślubu nie jedzie się jakiś pech czy cuś takiego Powaznie? A my chcemy jechac, którymś z naszych pazdzierzy :gwizdanie: A nie wolałbyś klubowym białym RS-em ?
angela Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 A nie wolałbyś klubowym białym RS-em ? Pewnie by wolal ale skad takiego wytrzasnac
aramis Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 A nie wolałbyś klubowym białym RS-em ? Pewnie by wolal ale skad takiego wytrzasnac UPS !!!!! Przepraszam że pominąłem. Pewnie WOLELIBYŚCIE razem. Ta by się chyba nadawała : http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_dzis_odebralem_rs4-t55201.0.html Szkoda że nie moja bo chętnie bym podwiózł.
yahoo Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 No tez slyszalem ze swoim sie nie powinno jechac. Ja w sierpniu się chajtam i pojade o ile ojciec sobie kupi to jakąś B7
slaweq Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 podobno swoim autem do swojego ślubu nie jedzie się jakiś pech czy cuś takiego Powaznie? A my chcemy jechac, którymś z naszych pazdzierzy :gwizdanie: A nie wolałbyś klubowym białym RS-em ? Pewnie, że bym wolał
krzyniek Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 podobno swoim autem do swojego ślubu nie jedzie się jakiś pech czy cuś takiego też to słyszałem podobno coś w tym jest :gwizdanie:
domelq Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 podobno swoim autem do swojego ślubu nie jedzie się jakiś pech czy cuś takiego też to słyszałem podobno coś w tym jest :gwizdanie: ufff dobrze że pojechałem czymś innym a chodził mi taki pomysł po głowie
rafalekx Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Pewnie, że bym wolał Ale przecież Ty avantów nie lubisz Sorry za OT
aramis Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Witam! W Walentego zmieniam stan cywilny i oczywiście do ślubu mnie i żonkę powiezie paździoch Jeszcze nie mam żadnego pomysłu na to jak ozdobić furkę i proszę niech ktoś podrzuci jakieś fotki przyozdobionych furek Pzdr. Zajmuję się montażem materiałów video z takich imprez i nie dawno widziałem fajnie przystrojony samochód, tylko nie wiem czy gdzieś znajdę w archiwum jakieś ujęcie. Poszukam, jak znajdę prześlę. Było to zrobione ze smakiem, bez nadmiaru wstążek balonów i innych takich. Wyglądało to tak jakby dwie nitki kwitnącej winorośli przebiegały przez samochód, od maski przez dach do klapy.
wesz82 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2008 zwariowałeś???????? ślub??????? Powiedzmy że zgłupiałem do reszty Czemu przecież do trzech razy sztuka :gwizdanie: podobno swoim autem do swojego ślubu nie jedzie się jakiś pech czy cuś takiego A tego jeszcze nie słyszałem trzeba będzie to rozważyć,zawsze zostaje nam kolesia A6. Dlaczego jemu ma byc lepiej niż nam :gwizdanie A to mnie powaliło :polew: A nie wolałbyś klubowym białym RS-em ? Tak się składa że właściciel tego białego RS-a jest znajomkiem mojego szefa UPS !!!!! Przepraszam że pominąłem. Pewnie WOLELIBYŚCIE razem. Ta by się chyba nadawała : http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_dzis_odebralem_rs4-t55201.0.html Szkoda że nie moja bo chętnie bym podwiózł. :naughty Spoko,moja Pani nie jest tak za autami ze stajni audi,wiecie jak to kobiety-byle jechało hehe (oczywiście nie uogólniam ) Witam! W Walentego zmieniam stan cywilny i oczywiście do ślubu mnie i żonkę powiezie paździoch Jeszcze nie mam żadnego pomysłu na to jak ozdobić furkę i proszę niech ktoś podrzuci jakieś fotki przyozdobionych furek Pzdr. Zajmuję się montażem materiałów video z takich imprez i nie dawno widziałem fajnie przystrojony samochód, tylko nie wiem czy gdzieś znajdę w archiwum jakieś ujęcie. Poszukam, jak znajdę prześlę. Było to zrobione ze smakiem, bez nadmiaru wstążek balonów i innych takich. Wyglądało to tak jakby dwie nitki kwitnącej winorośli przebiegały przez samochód, od maski przez dach do klapy. Ok mam nadzieje że wygrzebiesz,dzięki. Dobra my tu gadu gadu a ja dalej jestem w tym samym miejscu :wallbash:
domelq Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 No co Ty, jesteś bliżej daty 14.02.2009 roku.
wesz82 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2008 No co Ty, jesteś bliżej daty 14.02.2009 roku. wiem,wiem i to chodzi coraz bardziej po głowie ;(
yahoo Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 o to bierzesz ślub w moje urodziny zatem przechyle kufla za Wasze zdrowie
wesz82 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2008 o to bierzesz ślub w moje urodziny zatem przechyle kufla za Wasze zdrowie A ja już na sam koniec za Twoje
Rekomendowane odpowiedzi