alvaro Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 muszę wysłać sporą przesyłkę (wysyłka na południe PL) i jak sprawdziłem cenę na stronie DHL to aż mnie serce zabolało ~ 700 zł, jak to zrobić żeby zapłacić sporo mniej ??
Yelo Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Siódemka zawsze była tania, co prawda nieraz mnie wkurzyli, ale zazwyczaj jest ok.
Wihajster Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 muszę wysłać sporą przesyłkę (wysyłka na południe PL) i jak sprawdziłem cenę na stronie DHL to aż mnie serce zabolało ~ 700 zł, jak to zrobić żeby zapłacić sporo mniej ?? z reguły jak sie ma umowę podpisana z jakas firma kurierska jest znacznie taniej.
domelq Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Cena jest wysoka, bo przesyłka jest większa niż standardowe wymiary palety. Nie masz nikogo kto ma lub pracuje w firmie, która ma podpisana umowę. Wtedy przez nich wyszłoby dużo taniej. Ja kiedyś szukałem kuriera i najtaniej wyszedł http://www.masterlink.com.pl/index.htm, ale to była przesyłka o wymiarach standardowych
alvaro Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2008 jacekm Pionowo na paletę nie wejdzie ? nie bałdzo...
AdasWawa Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 ups wyslij oni wszystko biora,wiem bo tam pracuje
Rekomendowane odpowiedzi