KERCZI Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 siemian i KERCZI, bez OT prosze! No dobra dobra, zalozymy sobie nowy watek i tam bedziemy sie droczyc ;p
ba$ior Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Ktoś mówił. że w Avancie się nie da, że brzydko wygląda... Proszę, no proszę...Lampy zrobione przez znajomka z Helmutowa. Wszystko ales GUTe Wciąż czekamy na lampy od http://www.dectane.de/
siemian Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 ładnie ładnie... a dałoby się jakąs fotke jak świecą?
Wąski Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 ładnie ładnie... a dałoby się jakąs fotke jak świecą? świecą jak w A6
siemian Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 no tak. Ale czy równo... tzn czy ledy w klapie i błotniku są idealnie w jednej linii
H4mm3R Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 no no cipnie to wygląda tylko ta na klapie coś nie spasowana w środku do końca... ale i tak
Wąski Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 no tak. Ale czy równo... tzn czy ledy w klapie i błotniku są idealnie w jednej linii Nie czepiaj się zapewne jak ktoś juz się bawi w przeróbkę i kupę kasy i pracy w to włożył na pewno zrobił idealnie i równo
siemian Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 no na tych zdjęciach nie wygląda żeby LEDy były w jednej linii... :confused4:
Flyer Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Przydalaby sie jeszcze fota swiecacych lamp
siemian Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 no to samo napisaem pare postów wyżej :gwizdanie:
bogi Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Jak dla mnie lampa w błotniku jest idealnie zrobiona (przynajmniej na fotkach). Natomiast ta w klapie to porażka . Oczywiście wielki szacun dla osoby która to wykonała. Pozdrawiam
KERCZI Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 dolaczam sie do prosby o zaswiecone lampy, ale efekt piorun.
Dibo Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Będą zdjecia zapalonych lamp żeby zobaczyć czy równo są zrobione ?
ba$ior Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 P Będą zdjecia zapalonych lamp żeby zobaczyć czy równo są zrobione ? Panowie wielkie sorry ale nie mam i narazie nie dostane zdjęć lamp w trybie "ON"". Widzę, że ostro się rozgrzaliście Do roboty się k**wa weźcie i zróbcie ten MOD Ja jebie chyba dostane BANA
KERCZI Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 szkoda ze sie takich nie da kupic, tak to mam za malo wiedzy :/
Tomeks Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Do roboty się kurfa weźcie i zróbcie ten MOD dobra,dobra ,w tygodniu zaczynam
Rekomendowane odpowiedzi