Opublikowano 21 Marca 201214 l ładne fotki, auto ładnie się błyszczy, ale na przyszłość (zardzewiałe tarcze) out, psuje cały pozytywny efekt
Opublikowano 21 Marca 201214 l who cares? nie ważne kogo ale rdza Na tarczach po spłukaniu wody zawsze jest rdza
Opublikowano 21 Marca 201214 l dlatego dla ładnej foty warto przejechać kilka metrów i zjechać rdzę racja
Opublikowano 23 Marca 201214 l Autor Tak siadł mój furak po zmianie sprężyn na FK -30mm I jak zawsze porównanie do wcześniejszych wersji
Opublikowano 23 Marca 201214 l Autor Gwint z Weiteca leży w garażu, nawet jeszcze nie było kiedy paczki rozpakować, bo za chwile wyjazd do BT
Opublikowano 23 Marca 201214 l no nieźle wygląda na -30, widze że z andrzejem idziecie jedną drogą, poza jednym ale znaczącym elementem
Opublikowano 23 Marca 201214 l z andrzejem idziecie jedną drogą, poza jednym ale znaczącym elementem Chyba masz na myśli tylne ledziki ,a tak poza tym autko super siadło.
Opublikowano 24 Marca 201214 l no powiem ci że na prawde spoko to siadło...a tak kombinowałes jak bedzie.a jest gitara
Opublikowano 25 Marca 201214 l Bardzo ładnie siedzi .... nie to co u siemiana :decayed: widze Cie :decayed::decayed:
Opublikowano 26 Marca 201214 l Autor Bardzo ładnie siedzi .... nie to co u siemiana :decayed: :grin: Siedzi ładnie zmierzył byś ile masz od ziemi do błotnika. Przód 63,5, tył 65 A jak komfort Tomku - odczułeś przesiadkę? Na zimówkach było o 1cm niżej niż na letnich i trzeba było wolno przechodzić przez progi i krawężniki bo dobijało. Teraz na 18" jest OK. Co do komforu to i tak mam sztywniej przez stabilizatory ale już przywykłam i mi się podoba no powiem ci że na prawde spoko to siadło...a tak kombinowałes jak bedzie.a jest gitara No może jakby tył siadł jeszcze o 1cm