akjam Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Ta nalepka jest paskudna, nie waz sie jej przyklejac Flyer chyba nie myślisz, że dałby to na swoją furkę? H4mm3R powiedz, że to żart! :gwizdanie: :polew: No co wam się w niej nie podoba :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Ta nalepka jest paskudna, nie waz sie jej przyklejac Flyer chyba nie myślisz, że dałby to na swoją furkę? H4mm3R powiedz, że to żart! :gwizdanie: :polew: No co wam się w niej nie podoba :gwizdanie: Ja Cie prosze chyba tego nie przykleisz :no: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Ta nalepka jest paskudna, nie waz sie jej przyklejac Flyer chyba nie myślisz, że dałby to na swoją furkę? H4mm3R powiedz, że to żart! :gwizdanie: :polew: No co wam się w niej nie podoba Jest za mala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Ta nalepka jest paskudna, nie waz sie jej przyklejac Flyer chyba nie myślisz, że dałby to na swoją furkę? H4mm3R powiedz, że to żart! :gwizdanie: :polew: No co wam się w niej nie podoba Jest za mala :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 No ja mój wydech + ścięte końcówki Ulter + dyfuzor s-line będę miał na zbyciu w przeciągu miesiąca A Ty masz coś porobione z wydechem, czy standard :?: bo ja de facto już mam podwójny wydech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 No ja mój wydech + ścięte końcówki Ulter + dyfuzor s-line będę miał na zbyciu w przeciągu miesiąca A Ty masz coś porobione z wydechem, czy standard :?: bo ja de facto już mam podwójny wydech Na tą chwilę standard taki jak w 3.0tdi + końcówki Ulter fi 90mm. W swoim wątku wstawię info co i jak planuję zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Niestety głośniki BOSE nie dotarły ale .... choć jeszcze na 100% nie wiem czy zostaną, bo kolo coś innego zapewniał jak z nim rozmawiałem telefonicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 19 robi szał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 wg mnie ten wzór powoli przestaje robić szał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 wg mnie ten wzór powoli przestaje robić szał Jak je siknę w kolorek czerwony albo coś innego to szał będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 no wtedy tak, widze je w bordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 czy mi się wydaje czy jakies takie teges podkatowane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Bardzo mi się podoba ten wzór, a w 19 wygląda tylko niestety w tym rozmiarze nie był bym w stanie przejechać 100km na naszych drogach. Ale jak nie robisz dużych przebiegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 czy mi się wydaje czy jakies takie teges podkatowane... nówki to to nie są a cena była kusząca.[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 22:13_________________________________________________ Bardzo mi się podoba ten wzór, a w 19 wygląda tylko niestety w tym rozmiarze nie był bym w stanie przejechać 100km na naszych drogach. Ale jak nie robisz dużych przebiegów Te to będą na jakieś grubsze imprezy, normalnie to max 18" bo rocznie to ja 40-50kkm stukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Na allegro kolo ma te felgi z a8 usa prawie nowe za 1800 z dobrym et pod dystans z centrowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Na allegro kolo ma te felgi z a8 usa prawie nowe za 1800 z dobrym et pod dystans z centrowaniem Poka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 albo na białą perłę z nimi albo na pomarańcz z lambo ps. co z nimi nie tak ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 albo na białą perłę z nimi albo na pomarańcz z lambo ps. co z nimi nie tak ??? Miały być made in germany a są made in italy, jedna jest skrzywiona, opony popękane ze starości... jutro je odsyłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 albo na białą perłę z nimi albo na pomarańcz z lambo ps. co z nimi nie tak ??? Miały być made in germany a są made in italy, jedna jest skrzywiona, opony popękane ze starości... jutro je odsyłam Nie mogę ich teraz wyśledzić, poszukam wieczorem dokładnie. Były made in Germany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 albo na białą perłę z nimi albo na pomarańcz z lambo ps. co z nimi nie tak ??? Miały być made in germany a są made in italy, jedna jest skrzywiona, opony popękane ze starości... jutro je odsyłam Nie mogę ich teraz wyśledzić, poszukam wieczorem dokładnie. Były made in Germany Chyba te miałeś na myśli http://allegro.pl/5x112-19-rs4-mercedes-audi-a4-s6-s8-vw-passat-i1449030910.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi