rafal5134 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 bose! hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 BOSE gra o niebo lepiej od serii, a jeszcze lepiej jak zakodujesz radio jako cabrio Nie wiem czemu tak narzekasz na BLB, ja mam zmienioną pompę oleju i silnik chodzi jak wściekły :decayed: Z obecnych modów to zakładam samopoziomowanie do bixów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponior Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Ładna sztuka Duża różnica jest po zmianie kodowania na cabrio, gra głośniej czy wiatr słychać w głośnikach Warto to zrobić. ?? Daj wszystkie mody na pierwsza strone bo ciężko czytać 17 stron. Bixy dobra sprawa, powodzenia w rezaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Po przekodowaniu ze standardu na cabrio różnica jest od razu odczuwalna Wkrótce wrzucę wszystko na początek ale najpierw muszę dwie rzeczy dokończyć i zrobić nowe fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość srb38vx Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 A gdzie nowe fotki pochwal sie lotką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 No właśnie gdzie ta lotka MS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Zacna furka,też mam czarną perełkę,6cio biegowy manual,jasna skóra,solarny szyberdach,przyciemnione szybki,tiuner tv,pakiet chrom,i tak dalej i tak dalej. :gwizdanie: Mam kilka fotek,mała porada jak je wam udostępnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 No właśnie gdzie ta lotka MS czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Foteczki loteczki Paździoch lekko przybrudzony ale tragedii niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 lotka spoko siadla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość srb38vx Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 No i klasa :gwizdanie: Nawed okolniki wyczyszczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Jednak ori s-line jest delikatniejszy ale nie ma tragedii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponior Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Jednak ori s-line jest delikatniejszy ale nie ma tragedii Ale ta lepiej tył dociska :gwizdanie: Foteczki loteczki Paździoch lekko przybrudzony ale tragedii niema Szkoda, że mojego nie widzisz jaki jest zmasakrowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 jak patrzę na te lampy to mnie zazdrość zżera :decayed: loteczka agresywna, ale jej styl pasuje tak np do wycieraczki która tez ma bardziej nowoczesny wygląd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Jak montowałeś lotkę na klej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Jak montowałeś lotkę na klej ? Na kleju do szyb jak patrzę na te lampy to mnie zazdrość zżera :decayed: loteczka agresywna, ale jej styl pasuje tak np do wycieraczki która tez ma bardziej nowoczesny wygląd.. :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 tylko wywal te srebrne relingi bo wyglądają co najmniej słabo w stosunku do czarnej całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Jednak ori s-line jest delikatniejszy ale nie ma tragedii MS to też ori Tomek lotka wygląda very nice ale co Ci będę słodził Ale ledów to zazdraszczam Ci najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Jednak ori s-line jest delikatniejszy ale nie ma tragedii MS to też ori Tomek lotka wygląda very nice ale co Ci będę słodził Wiem, bo też taką masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 MS to też ori Serio ? sorry za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi