Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

H4mm3R S4 Look/RECARO/Heble TTRS 370/330/AccuAir/ROHANA 20X10J

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

H4mm3r nie opychasz moze krzeselek z RSa 4ki na ebayu :)?

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 285,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
51 minut temu, mravel napisał:

H4mm3r nie opychasz moze krzeselek z RSa 4ki na ebayu :)?

Opycham :decayed:

Opublikowano

H4mm3r te dolne listwy pod listwami S4 to jak one sa mocowane ? i z jakiego materiału sa bo zastanawia mnie czy szlo by je dobrze polakierowac.

Opublikowano

No powiem, że w realu kolor koła to dopiero wygląda:kox:auto mega wypasione...

Opublikowano
  • Autor
No powiem, że w realu kolor koła to dopiero wygląda:kox:auto mega wypasione...

Dzięki :decayed:

Kilka shotów Leszka z DUB IT 4fe083180d8b77907be1c90435f23aad.jpgedb40f4419d81799011ebec9b9d75c53.jpgf1154436baab31c57c521402ac362b71.jpgcf2e2b8b65df7c618f61c5f7266f7efc.jpg
Opublikowano

Bardzo ciężko oddać na fotkach idealnie kolor, jak ustalałem barwę z Tomkiem z Eltomu tez były zagadki, wysyłał mi fotki ale bardzo ciezko oddać kolor realnej barwy kiedy się kombinuje z kolorem, w końcu w necie poszukałem barwę z oznaczeniem jaka chce na hamulcach, i muszę przyznać ze samo malowanie to mega robota, warte każdej wydanej złotówki, no i  jak są czyste, psikniete detailerem to super się prezentują, fotki oddają tak 70% koloru....

Jak dla mnie urywa szczene jeśli chodzi o to jak wyglada Twoje auto Tomku, szacunek człowieku za wszystkie mody, a koła w nowej odsłonie Moim zdaniem dopełniły całości idealnie:hi:

Opublikowano

Piękna sztuka:hi:

Opublikowano

Do mnie nie przemawia ten kolor felg , szacun za wkład w auto

Opublikowano

Co fotka to kolor wygląda na inny :eusathink: ale jest tak :jerk:

Opublikowano

Kolor felgi siadł....:kox:, szacun.... hebli nie będę nawet komentował:facepalm: pewnie by startującego boeninga 737 wyhamowały....soczewki z b8 FL-potwiedzam że rozpraszają elegancko, mam do Ciebie pytanie odnośnie tych żarników. Ten żarnik night breaker faktycznie daje coś więcej światła czy to raczej  chwyt marketingowy aby???

Opublikowano

A tak apropo nie myślałeś o takim kolorze zacisku? Myśle że z tymi felgami wyglądało by elegancko[emoji106]

db33c5ec7143b962a764f3c5bb7984d8.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Teraz to wygląda ! :good:

Opublikowano

Jest good, obadane, omacane :) I w końcu mogłem poznać właściciela. Pozdrawiam

270f1472d215ad4fa9d2c84110eb4652.jpg3eab1032126e637ba2dc8a58cf5c9c22.jpg

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, FroS-t napisał:

Bardzo ciężko oddać na fotkach idealnie kolor, jak ustalałem barwę z Tomkiem z Eltomu tez były zagadki, wysyłał mi fotki ale bardzo ciezko oddać kolor realnej barwy kiedy się kombinuje z kolorem, w końcu w necie poszukałem barwę z oznaczeniem jaka chce na hamulcach, i muszę przyznać ze samo malowanie to mega robota, warte każdej wydanej złotówki, no i  jak są czyste, psikniete detailerem to super się prezentują, fotki oddają tak 70% koloru....

Jak dla mnie urywa szczene jeśli chodzi o to jak wyglada Twoje auto Tomku, szacunek człowieku za wszystkie mody, a koła w nowej odsłonie Moim zdaniem dopełniły całości idealnie:hi:

Zgadza się, felga ma strukturę szczotkowanego aluminium i kolor zależy od oświetlenia. Sporo ludu na dubit zatrzymywało się przy aucie i kombinowali jak są zrobione te felgi. Poza tym przed wyjazdem została profesjonalnie wykonana korekta lakieru i wpadła powłoka ceramiczna Opti coat, wkrótce wrzucę fotki z pracy ;) a tu taki commercial

8 godzin temu, Rabbi napisał:

Piękna sztuka:hi:

Thx ;)

5 godzin temu, pajda napisał:

Do mnie nie przemawia ten kolor felg , szacun za wkład w auto

Nie jest to neutralny kolor, więc nie każdemu musi się podobać. Dzięki. 

4 godziny temu, KoJ@K napisał:

Co fotka to kolor wygląda na inny :eusathink: ale jest tak :jerk:

Będzie okazja to obadasz na żywo ;) dzięki :decayed:

4 godziny temu, gabalo napisał:

Kolor felgi siadł....:kox:, szacun.... hebli nie będę nawet komentował:facepalm: pewnie by startującego boeninga 737 wyhamowały....soczewki z b8 FL-potwiedzam że rozpraszają elegancko, mam do Ciebie pytanie odnośnie tych żarników. Ten żarnik night breaker faktycznie daje coś więcej światła czy to raczej  chwyt marketingowy aby???

Dzięki :decayed: Za bardzo nie mam porównania, jedynie to co w necie jest. Ja jestem zadowolony z zakupu :thumbup1:

3 godziny temu, gabalo napisał:

A tak apropo nie myślałeś o takim kolorze zacisku? Myśle że z tymi felgami wyglądało by eleganckoemoji106.png

db33c5ec7143b962a764f3c5bb7984d8.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Myślałem ale przednie zaciski były jak nowe i tak trochę szkoda mi było zmieniać ich kolor. Może na przyszły sezon coś się pomyśli.

2 godziny temu, TOM3K napisał:

Teraz to wygląda ! :good:

:hi:

1 godzinę temu, karol1981 napisał:

Jest good, obadane, omacane :) I w końcu mogłem poznać właściciela. Pozdrawiam

Fajnie że wpadłeś i pofociłeś co nieco. Miło było poznać i pogadać ;) 

Opublikowano

A mi sie chyba chowałeś :-)

Czarny ryj w realu rogi mega robote+kolo znowu tylko real na zjeciach to jakis dramat :-)

Opublikowano

Tomek mam prosbe możesz wrzucic kilka fotek jak masz wysoko ustawione auto do jazdy na codzień ?

Opublikowano

H4mm3R dzięki za miły weekendzik w Kielcach podczas DubIt2k17! Koło na żywo jest hit! :good: Do zoba za 2 tygodnie! :wink4: 

Opublikowano
  • Autor
14 godzin temu, FroS-t napisał:

Tomek mam prosbe możesz wrzucic kilka fotek jak masz wysoko ustawione auto do jazdy na codzień ?

Wrzucę ;) 

3 godziny temu, akjam napisał:

H4mm3R dzięki za miły weekendzik w Kielcach podczas DubIt2k17! Koło na żywo jest hit! :good: Do zoba za 2 tygodnie! :wink4: 

Było git, dzięki i do zobaczenia na wroclove :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

Tak mam do jazdy na codzień, bieżnik opny jest na równo z blotnikiem.
0e29430f578e83af2079ad9be36048a7.jpg