miron78 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 ślicznie to wygląda - wykonanie też widać na poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toma$ Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Na żywo też tragedii nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramos Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Tylne Ledy ... coś pięknego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 ;( ;( ;( :notworthy: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Dzięki [br]Dopisany: 26 Grudzień 2009, 14:19_________________________________________________Zawiecho już jest, teraz tylko na wiosnę czekać Podziękowania dla alvaro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 mody w dobrym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 No te światełka spox! Sam się zastanawiam czy czekać na te dedykowane do B7 czy rezać z A6... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesper Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 no piękny avancik a fotki jak z NFS dobrze popatrzyć na najpiękniejszą markę samochodów AUDI pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpałekP Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Gratuluje ledów nie jeden jadąc za Tobą pomyśli, że to a6 ... BLB i multi a jednak jeździ sporo osób widząc łopatki do zmiany biegów przy kierownicy mówi, że to tiptronic Świetnie, że złamałeś przesąd o BLB i multi, pokazując że dbając o auto można normalnie nim jeździć jednak wymaga to wydania gotówki ale auto nie zawiedzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Dzięki Piotrku ja już mam prawie 200kkm na liczniku, od kupna auta zrobiłem ponad 40kkm i w tym czasie w multi wymieniłem tylko olej, a w silniku poza zabierakiem pompy oleju, rozrządu i kilku drobnych rzeczy to dolewam tylko płyn do spryskiwaczy i wymieniam olej z filtrami co 15kkm. Więc standard jak w każdym aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojoo Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 autko fajne pogratulowac w jaki sposob mozna zrobic tylne lampki z ledami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Dzięki Potrzebny komplet lamp led z A6 i kilka drobiazgów + dobry rezacz + prześledzić kilka tematów na forum = to co widać na 1 stronie [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 09:57_________________________________________________Dziś z kumplem zamontowaliśmy zawieszenie s-line -20mm, różnicę od razu widać Porównanie(to czyściejsze, to s-line): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Hej! Ja też właśnie mam na oku sprężynki z S-LINe... Ile płaciłeś? Możesz wysłać na PW jak chcesz żeby to zostało tajemnicą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Zrobiłem dobry interes z alvaro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Zrobiłem dobry interes z alvaro Ja też od alvaro kupiłem szybki pod chrom ale jedna odtarła do mnie w maczku! Byłem ostatnio w pobliżu po chrom pakiet u yabooo i mogłem odebrać te szybki ale coś się nie zorganizowałem i mam teraz karę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Zrobiłem dobry interes z alvaro Ja też od alvaro kupiłem szybki pod chrom ale jedna odtarła do mnie w maczku! Byłem ostatnio w pobliżu po chrom pakiet u yabooo i mogłem odebrać te szybki ale coś się nie zorganizowałem i mam teraz karę! uuu no to na prawdę szkoda to trochę poczekasz zanim znów się coś takiego pojawi albo do ASO na zakupy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 amorki też wymieniałeś?? możesz wrzucić foto ściągacza do sprężyn?? dz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 amorki też wymieniałeś?? możesz wrzucić foto ściągacza do sprężyn?? dz Tak cały komplet, zapomniałem zrobić foto amorków podczas montażu Ściągacza do sprężyn nie używaliśmy, bo sprężyny z s-line są krótsze i weszły bez problemów. Gorzej jakbym znów chciał stare założyć, to bez ściągacza raczej nie było by szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 stare sprężyny też bez ściągacza zdarłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 stare sprężyny też bez ściągacza zdarłeś?? Zdemontować to nie problem, bo seryjne sprężyny nie są takie twarde, gorzej założyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi