siemian Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Dzień Kobiet byłto pewnie spuścił z krzyża... ...pewnie na RedTube była jakaś promocja :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Dzień Kobiet byłto pewnie spuścił z krzyża... ...pewnie na RedTube była jakaś promocja :polew::polew: No dzięki siemian za linki :polew: ---------- Post added at 11:47 ---------- Previous post was at 11:28 ---------- Kolejne dwa modziki się szykują FKS 331 VA/HA -30mm I nowe oświetlenie tablicy rej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Ale lecisz z modami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Widziałem dziś autko na żywo i sztuka ładnie wyróżnia sie z tłumu pogratulować no i spodobała mi sie alcantara jako dekory Dzięki za miłe słowa, sorki że tak krótko ale czas mnie gonił. Odebrałeś wczoraj swoje auto? tak odebrałem i dziś podeleciałem do ASO po ori przepływkę i bryczka zamiata bez problemowo no szkoda szkoda ze tak szybko myknołeś jak podlecisz nastepnym razem to jakaś sesyjkę trzeba zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Widziałem dziś autko na żywo i sztuka ładnie wyróżnia sie z tłumu pogratulować no i spodobała mi sie alcantara jako dekory Dzięki za miłe słowa, sorki że tak krótko ale czas mnie gonił. Odebrałeś wczoraj swoje auto? tak odebrałem i dziś podeleciałem do ASO po ori przepływkę i bryczka zamiata bez problemowo no szkoda szkoda ze tak szybko myknołeś jak podlecisz nastepnym razem to jakaś sesyjkę trzeba zrobić Gitara trzeba, trzeba, coś pstryknąć do kalendarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 U mnie kumpel tez załozyl ORI LED w rejestrację z tyłu - 30mm coś mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Dokładnie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 - 30mm coś mało Zobaczymy jak siądzie, bo może będzie coś grubszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Ile te ledy w ASO...? P&P? Bo widzę tam jeszcze jakieś "kabelki" z pinami i wtyczki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Ile te ledy w ASO...? P&P? Bo widzę tam jeszcze jakieś "kabelki" z pinami i wtyczki... Proszę > http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?227211-B6-B7-Monta%BF-Ledowego-Pod%B6wietlenia-Tablicy-rejestracyjnej-z-A5-B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Tomo wrzuć foty jak bryka siadła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Najpierw trzeba umyć parcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Najpierw trzeba umyć parcha Czekam na foty ,długo myjesz tego parcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 no dawaj te foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Będzie letni kapeć, to zrobię i wrzucę foty Ale w międzyczasie nowy mod.. Niby lampki z B8/A5 ale bez rezystora się nie obeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 wyglada zajedwabiście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Będzie letni kapeć, to zrobię i wrzucę foty Ale w międzyczasie nowy mod.. http://img3.imageshack.us/img3/3347/sam31601280x768.jpg Niby lampki z B8/A5 ale bez rezystora się nie obeszło No to pierd***, nie zakładam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 To lipa a miało być tak fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Będzie letni kapeć, to zrobię i wrzucę foty Ale w międzyczasie nowy mod.. http://img3.imageshack.us/img3/3347/sam31601280x768.jpg Niby lampki z B8/A5 ale bez rezystora się nie obeszło No to pierd***, nie zakładam Bartku ale przecież w łatwy sposób możesz sprawdzić czy FIS pokaże błąd. Wystarczy odkręcić stare lampki i zamiast żarówek, do tych blaszek przymocować kabelki z nowych lampek i przykręcić do klapy tak aby był styk i zobaczysz co się będzie działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.mark1 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Ja u siebie w B6 te lampki w ten weekend zamontowałem. Świecą ładnie, kolor biały ale dają za mocno, sporo za mocno. Błędu na FISie nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi