mystic.pl Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Podobno ori kolor tej dokładki z esy to szary platinum 1RR ktoś potwierdzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Ostatnio był szał na osłony podszybia, to nie mogłem być gorszy i też zainwestowałem w taki mod Zmieniłem również oświetlenie w środku na LED :gwizdanie: mała zmiana, a robi wrażenie :> i jeszcze jeden mod zastanawiam się jeszcze w jaki kolor strzelić dokładkę, zastanawiam się nad ciemnym grafitem w pół macie pasowało wszystko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Jakie ledy zastosowałeś? Te rurkowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 a jaka ta dokladka ? Sline, zwykla ? czy jeszczecos innego.Kolor z Ski jak dla mnie jest za jasny , i jak juz malowac to na ciemniejszy i w macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Ostatnio był szał na osłony podszybia, to nie mogłem być gorszy i też zainwestowałem w taki mod Zmieniłem również oświetlenie w środku na LED :gwizdanie: mała zmiana, a robi wrażenie :> i jeszcze jeden mod zastanawiam się jeszcze w jaki kolor strzelić dokładkę, zastanawiam się nad ciemnym grafitem w pół macie pasowało wszystko ? Z Q do FWD nie bardzo, ale wszystko można dopasować i efekt jest Jakie ledy zastosowałeś? Te rurkowe? Tak zamawiałem w sklep.ledy.pl Żarówka 10x42 biała rurkowa 6x dioda LED 12V Żarówka Ba9s biała dioda LED Multi6 BOCZNA 12V Żarówka 10x36 biała rurkowa 2x Multi3 LED 12V [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 17:26_________________________________________________ a jaka ta dokladka ? Sline, zwykla ? czy jeszczecos innego.Kolor z Ski jak dla mnie jest za jasny , i jak juz malowac to na ciemniejszy i w macie Sline, cały kompletny zderzak z PDC za 380zł z przesyłką kupiłem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 dobrze ze nie ma reklamowki na glowie pomaluj na ciemny grafi ( mat ) zerknij do mojego watku.Jak dla mnie do czarengo ciemy grafit fajnie wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 troszke modow ostatnio bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 troszke modow ostatnio bylo I to jeszcze nie koniec w tym miesiącu [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 18:31_________________________________________________ pomaluj na ciemny grafi ( mat ) zerknij do mojego watku.Jak dla mnie do czarengo ciemy grafit fajnie wyglada. Właśnie widziałem i chyba tak zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 troszke modow ostatnio bylo I to jeszcze nie koniec w tym miesiącu :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 troszke modow ostatnio bylo I to jeszcze nie koniec w tym miesiącu :?: Tył już prawie jest, może jeszcze lotka z Sline się pojawi :gwizdanie: ale w przyszłym tyg. z przodu zajdą zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 troszke modow ostatnio bylo I to jeszcze nie koniec w tym miesiącu :?: Tył już prawie jest, może jeszcze lotka z Sline się pojawi :gwizdanie: ale w przyszłym tyg. z przodu zajdą zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 troszke modow ostatnio bylo I to jeszcze nie koniec w tym miesiącu :?: Tył już prawie jest, może jeszcze lotka z Sline się pojawi :gwizdanie: ale w przyszłym tyg. z przodu zajdą zmiany fajne sie autko zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystianx85 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 ladne autkom ale są slady polerki ale i to się da naprawić ja też tak miałem . :> ale slady już usunołem..... i prolem z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 ladne autkom ale są slady polerki ale i to się da naprawić ja też tak miałem . :> ale slady już usunołem..... i prolem z głowy Gdzie widzisz te ślady?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 ladne autkom ale są slady polerki ale i to się da naprawić ja też tak miałem . :> ale slady już usunołem..... i prolem z głowy Gdzie widzisz te ślady?? Kolega ma kilka "dobrych" wypowiedzi w dziale B7 ale chyba nie wie, że postów tutaj nie zlicza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Jak to czasem w życiu bywa, drogi dzikich zwierząt lubią się krzyżować z drogami po których akurat jeździmy i różne są tego skutki Nie taki był planowany mod ale przy okazji pomalują mi odpryski na masce :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 wymien od razu tarcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Mam już 312mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 i Slina przedniego zapodaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 O kurde, szczerze współczuję Jedyne co pocieszające, że jest okazja aby w aucie trochę przy przodzie porezać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi