Flyer Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 No i fura prezentuje sie pieknie. Jakbys chcial kupic czarne relingi, to pewnie bede swoje sprzedawal niedlugo [mam drugi komplet w połysku]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 zmiany spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucioslaw Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Super ten nowy przód Aczkolwiek przed założeniem też się ciekawie prezentował :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Teraz przodzik miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 teraz by się przydały czarne relingi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Tak się składa że chciałem gril z chromowaną ramką ale jak to w ASO bywa, nie wiedzą do końca co zamawiają i przyszedł taki z Niemcowni ale nie narzekam, bo bardzo mi się podoba :cwaniak1: Co do relingów, to chyba zostaną te, bo w planach są jeszcze aluminiowe lusterka Wczoraj przyszła paczka z USA i kolejny mod w drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 jakie koszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 jakie koszta http://www.ecstuning.com/Search/8ED0716409AX/ES4545/ Z cłem wyszło mnie to 320zł w ASO chcą za to prawie 1200zł :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 09:31_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 tylko to spasowanie slabe... jesli faktycznie tak bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Tomek mam taką samą lotkę u siebie jest to oem Votex by MS Design jest spasowana idealnie, gdyby nie była, nie była by w oficjalnej sprzedaży aso. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 tylko to spasowanie slabe... jesli faktycznie tak bedzie. i dlatego taka cena :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Nie wiem co wy z tym spasowaniem spojler pasi idealnie, tylko trzeba się postarać przy klejeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Wszystko jest tak jak mystic.pl mówi, sprawdzałem i pasuje idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 no to stary - kawał fury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Kur... wczoraj mi się wysrał napęd w RNS-E, w marcu go wymieniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 nie czyta plyt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 nie czyta plyt ? Wyskoczył komunikat "Odwiedź serwis Audi, bo masz problem z napędem DVD", nie dość że nie czyta to jeszcze w ogóle nie reaguje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 U mnie tylko plyte polyka i wypluwa... jak wloze plyte to slysze cykanie/terkotanie Tez musze to ogarnac w koncu... bo navi sie czasem przydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi