kosiniak Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 gniewam sie hehhee, i jak tam dlubiesz cos dalej?
hteb Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Na chwilę obecną gromadzę fundusze na pozostałości Zostały: -chłodnica oleju z termo, -Zawias przód (pewno febi/Lem), -tarcze przód + tył, -montaż IC, -wydech - el-tec .... i to na tyle [br]Dopisany: 23 Luty 2009, 20:45_________________________________________________Prawdziwy tjuning czas zacząć - obowiązkowa wlepa zagościła na klapie
hteb Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 W końcu ? Zdjęć z felgami nie pokaże bo bana dostanę na forum za zepsucie auta
hteb Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 eee wolę byście kiedyś na drodze padli ze śmiechu
aw69 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 z ta naklejka na tylnej klapie to roznie to moze byc abys kiedys sie wstydu nie najadl przez nią
hteb Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 z ta naklejka na tylnej klapie to roznie to moze byc abys kiedys sie wstydu nie najadl przez nią Spoko - ja się nie spinam - poprostu nie lubię klekotów Czy ja się z kimś kiedyś ścigałem ? Niiieeeee - zły adres do spinek i wstydu Lubię moje auto i to wszytko To nie ja dłubię i cisnę na meeeega moce
aw69 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 400 to jaka tam mega moc takie tam troche szybsze wozidlo do sprawniejszego wyprzedzania A w dzisiejszych czasach na ulicy to wstydu moze narobic nawet zwykly z pozoru fiat ritmo
kosiniak Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 w dzisiejszych czasach na ulicy to wstydu moze narobic nawet zwykly z pozoru fiat ritmo ten to akurat moze wstyd na calym swiecie przynosic
aw69 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Widzę że Ci to spokoju nie daje No co ty mi daje spokój....ja sie nie napinam jak w poprzednim aucie
kosiniak Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 taaa niee, to czemu chces zmiec koni razy 2?
Suli Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Taaa... a skończy na przerabianiu do standardu "ulepszonego" RSa ja tam sobie powiedziałem, że poza programem (mapy wtrysku i kąt wyprzedzenia) mającym na celu poprawę ekonomiki i lekkim podciągnięciem osiągów nie robię nic :gwizdanie:
hteb Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 I ja popieram to co ma w planach - czy wprowadził w życie Suli - delikatny program, większe IC by miał chłodniej (bezpieczniej nieprawdaż ?), siakiś wydech z kwasówki nie ryczący(bo obecny się sypie) - sprawny zawias i hamulec i to wszystko Jak mi sprężara wysiądzie czy obie to dalej tłukę się na ori k03 - mi to co jest styka
Suli Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Intercoolery mam seryjne - tylko, że je porządnie przeczyściłem Programik już miałem robić - ale zorientowałem się, że na tym sprzęgiełku to to wszystko nie poleci A więc sprzęgło się powoli kończy :gwizdanie: Myślę, że do wakacji się skończy (a jak nie to się mu pomoże ) to się je zmieni, :gwizdanie: a po tym i softa się zmieni Nic na siłę, przecież po coś są te przeglądy [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 23:07_________________________________________________W każdym razie pomysł zamiany znaczków eSy na A4 1.6 , który pojawił mi się na samym początku - ostatecznie porzuciłem.
kosiniak Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 a co slizga ci sie? ono spokojnie daje rade z softem na 320ps/480Nm!
Suli Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 a co slizga ci sie? ono spokojnie daje rade z softem na 320ps/480Nm! Owszem, daje ale nie jak ma 200k i nie wiem nawet, czy od nowości było wymieniane :gwizdanie:
kosiniak Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 a skad wiesz ile ma? slizga sie czy nie w koncu? bo jak nie to zmienianie nie ma sensu!
Rekomendowane odpowiedzi