Wihajster Opublikowano 22 Lutego 2007 Opublikowano 22 Lutego 2007 no ale za to w tym silniku robisz chyba wiecej niz w pazdziochu km do wymiany
Lukas Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Opublikowano 22 Lutego 2007 no to ja chyba o czyms nie wiem bo poprzedni wlasciciel robil co 15tk
ono Opublikowano 22 Lutego 2007 Opublikowano 22 Lutego 2007 No u mnie 8,6 litra hyhy qwa wiedro oliwy Luki mamy śnieg !!! pisz usprawiedliwienie do pracy i lataj synu lataj
Wihajster Opublikowano 22 Lutego 2007 Opublikowano 22 Lutego 2007 No u mnie 8,6 litra hyhy qwa wiedro oliwy trzeba bylo kupic Pande z silnikiem z kosiarki
talib1990 Opublikowano 22 Lutego 2007 Opublikowano 22 Lutego 2007 talib1990 napisał/a: jedziesz z ONO ..szkoda Nie pękaj też ci załatwie palpitacje trzymam za słowo
Lukas Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Opublikowano 22 Lutego 2007 Luki mamy śnieg !!! pisz usprawiedliwienie do pracy i lataj synu lataj no ja juz napisalem usprawiedliwienie i dzisiaj lece do ZMC mam nadzieje ze drogowcy maja jeszcze soli troche takze mysle ze troche polatam na tych 235
adamooo Opublikowano 22 Lutego 2007 Opublikowano 22 Lutego 2007 hehe Luki zamiast tu siedzieć to zrzygaj się na stół prezesa powiedz że to grypa i dajeszzzzzz czadu na ulicach póki jest jeszcze śnieg :-) ..a wiadomo kiedy jeszcze będzie :biggrin: ps. byłeś po ten olej ? Qźwa zapomniałem Ci powiedzieć żebyś mi kupił
areckid Opublikowano 22 Lutego 2007 Opublikowano 22 Lutego 2007 Piekna furmanka, zrobiona ze smakiem i gustownie. Silniczek miodzio, taki zyczylbym sobie kiedys miec 3,0 benzynka... mniam. Gratuluje wyboru i do tego jeszcze ten naped
Gość Murzyn Opublikowano 22 Lutego 2007 Opublikowano 22 Lutego 2007 Napęd Quattro mówi stanowcze NIE dla pługo-piaskarek mam nadzieje ze drogowcy maja jeszcze soli troche jakas rozbieznosc interesow dobra juz szok delikatnie mija: auto za***iste,wypasione,mega kozackie...poprostu sam miodzik... myslalem ze takie tylko w erze blendy i bojlerka nie sciagaj bo dostaniesz liscia :twisted: szyberdach to wielki + ... na sile zeby sie do czegos przyczepic to webasto niema ale w Pb nie jest to az tak potrzebne kiedy doczekamy sie jakis wypasnych fotek??
Lukas Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Opublikowano 22 Lutego 2007 ps. byłeś po ten olej ? Qźwa zapomniałem Ci powiedzieć żebyś mi kupił tak adas bylem 270 zeta jakas rozbieznosc interesow tak bo ono ma zimowki a ja nie to webasto niema no wlasnie tez to mnie boli no ale ok nic nie poradzi jak nima
adadur Opublikowano 22 Lutego 2007 Opublikowano 22 Lutego 2007 Przy takim autku to ... nie spać a jeździć, zarcie tylko w Mc Drive by móc jeździć, pracować bite 8 godz. by zalać do pełna i jeździć nie wysiadać :twisted: :twisted:
Norbi Opublikowano 22 Lutego 2007 Opublikowano 22 Lutego 2007 Luki do wozu i na Bronisze, właśnie wróciłem z przejażdzki od Diagtroników. Jeżdzi sie za***iście, a i wreszcie moc przybyła :exclaim: :exclaim: :exclaim: Sensor temp. spalin był padniety i mnie ograniczał paździoch :twisted:
Lukas Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Opublikowano 22 Lutego 2007 do wozu tak ale za 3 godz pierwsza moja zima z
PeryA4 Opublikowano 22 Lutego 2007 Opublikowano 22 Lutego 2007 Kup sobie naklejke z napisem " Nie placz kiedy odjade..." bo az sie lezka w oku kreci :frown:
Lukas Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Obiecane lepsze zdjecia w pierwszym poscie dla tych ktorzy nie widzieli jeszcze w realu
Piotrek98igo Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 teraz mozna dostrzec lepiej na nowych zdjeciach, klasa,elegancja i sportowe zaciecie
taktuś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Dobra sesja, świetny plener :biggrin: jeszcze raz napiszę że auto bardzo przyzwoite a co to za kolorofon między telewizorem a środkowymi nawiewami?
Lukas Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2007 kolorofon między telewizorem a środkowymi nawiewami bylo zamontowane to zostaje jakos tak przywyklem ze jak cofam to mi cos pika
pet3r Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 no no, prezentuje sie slicznie. jedyne co mi sie nie podoba, to przednie szyby... przydaloby sie je dopasowac do tylu albo odwrotnie - tyl do przodu poza tym auto cud miod malina!
Lukas Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2007 jedyne co mi sie nie podoba, to przednie szyby wstepne rozmowy juz byly i w przyszlym miesiacu je lekke sciemnie
Rekomendowane odpowiedzi