Kubasss Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Witam, przedstawiam moje Audi A4 B6 SlineSilnik: AVFRocznik: 2003Kolor: LY7W Audi posiada oryginalny Sline wewnętrzny xenon, szyberdach pełny fis pakiet światło naglośnienie bose roleta grzane fotele półskora nawigacja. alu 17" i zawieszenie 1BV. Po zakupie Mody które wykonałem: -program w TTC Tuning Kraków-zaślepiony i wyłączony egr wraz z czyszczeniem i polerowaniem kolektora-przelotowy wydech 2,5 cala na dwóch tłumikach końcowych, końcówki Ulter 90mm-Procedura startu 2900rpm, odcięcie 4500rpm -flatshift-zawieszenie gwintowane Eibach Pro Street S-listwy drziowe s-line-lotka na klapie s-line-zderzak z wydechem na dwie strony -ramiona wycieraczek aero -spryskiwacze mgiełkowe -ramki przod i tylna listwa na czarno -przyciemnienie szyb -aktualnie na oryginalnych 18 Audi wzor RS4 Fotki Plany: -dokładka przód Sline -led wewnątrz -może jakaś 19" Edytowane 28 Października 2016 przez Kubasss
mariuszbielsko Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 ladne wozidlo powodzenia w modzeniu bezawaryjnosci
Adasko19 Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 Auto wygląda bardzo pozytywnie, mody na plus [emoji6] widzę, że jesteś z moich stron... ja też z KPR-ów [emoji6]
albert224 Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 No widać że jedziesz z tematem. Autko w seri już fajnie upolowane. Szkoda że mnie nie ma w pl bo już by spota by się kombinowalo.
Czaki89 Opublikowano 24 Września 2016 Opublikowano 24 Września 2016 Fajna sztuka! Tył pasowało by zespawać w całość bd lepiej wyglądać. Skąd brałeś ten dyfuzor na tył? Jakieś dystanse do felg? Fajnie się spasowały. Pozdrowionka!
Kubasss Opublikowano 25 Września 2016 Autor Opublikowano 25 Września 2016 Myslalem o zespawaniu ale juz odpuscilem temat, nie mialem nikogo zeby ogarnal, dyfuzor gdzies chyba na allegro 100zl chyba nie kosztowal. Dystanse sa, przod 15 tyl 20mm
sssV Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Cieszy oko. Bardzo podobne do mojego. Jaka moca sie legitymuje?
moglaj80 Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Super na tych avus'ach wygląda zobaczyłem i odrazu wpadły mi też w oko bardzo ładnie się prezentuje
Kubasss Opublikowano 27 Października 2016 Autor Opublikowano 27 Października 2016 Cieszy oko. Bardzo podobne do mojego. Jaka moca sie legitymuje? Niestety nie hamowana Modzik Reflektory zrobione na bi-xenon, przyciemnienie środków, wstawienie projektorów Hella 3 z A6 C7.
Animal Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 Dobra robota i ogóle fajna sztuka ciężko było rozkleić lampy?
Kubasss Opublikowano 27 Października 2016 Autor Opublikowano 27 Października 2016 Dobra robota i ogóle fajna sztuka ciężko było rozkleić lampy? Powiem Ci że trzeba się zaprzeć, klej w b6 to masakra, nawet pod temperatura twardy ale czego się nie robi dla modów
Animal Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 Takie też właśnie słyszałem opinie rozklejałeś opalarką czy w piekarniku? Dużo roboty poza tym żeby przerobić zwykłe lampy na bixa?
Kubasss Opublikowano 28 Października 2016 Autor Opublikowano 28 Października 2016 Ja to robiłem mocną suszarką, no z tego to właśnie rozklejanie najgorsze, trzeba podgrzewać plastik, odginać go i wtedy podwadzać klosz i oczywiscie uważać zeby to nie popękało
staniek Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 Kolego, jak oceniasz światła mijania po zmianie projektorów, duża różnica względem seryjnego xenon'u? Tak podpytuję, bo sam powoli przymierzam się do takiego moda Jedynie to rozklejanie lamp, a dokładniej problemy z rozklejaniem, trochę mnie zniechęca.
Kubasss Opublikowano 30 Października 2016 Autor Opublikowano 30 Października 2016 Powiem Ci, że różnica mega, zrobiłem wczoraj fotki jak to świeci krótkie "> długie ">
staniek Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 Dzięki, chyba mnie przekonałeś Powiedz mi jeszcze czy miałeś jakieś problemy ze zmieszczeniem soczewki w lampie? Jeśli się zdecyduję to właśnie na hella3, albo na intemo (ale to chyba prawie taka sama soczewka jeśli chodzi o wielkośc). Widzę jeszcze inny mod o którym myślę -> dokładka B7 Zazdraszczam szybra
Siwy Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Jak siadzie dokladka S-line z przodu i 19 to juz bedzie pozamiatane kolego
rrrudy25 Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zazdroszczę bose i czterech szybek dawno nie widziałem ciemnych szybek z przodu u nikogo w temacie (oprócz mojego ) ładnie sie prezentuje
muunv Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Calosc wyglada swietnie. Szyber to jest to ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi