Gość radek22 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Witam serdecznie! Sprowadziłem z Niemiec Audi A4, które przyjechało na kołach i jest na sprzedaż. Audi A4 Sedan 1.9TDi 90KM, 1996r., przednie zawieszenie było wymienione i jest obniżone, poniżej zamieszczam zdjęcia, które były robione telefonem za co przepraszam za jakość zdjęcia. Komentarze mile widziane Plany: - zdjęcie naklejki z przedniej szyby - zrobione - zdjęcie brewki - chyba sobie podaruję, kupiec sobie zdejmie jak chce Zainteresowanych pisać na PW. Wesołych Świąt
rafalekx Opublikowano 18 Grudnia 2008 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Do tych Twoich planów dorzuciłbym: - zmianę lamp tył - zmianę grilla - zakup alumek min. 16'' - jak będziesz przy kasie to i lampki przód zmień na soczewki Poza tym spoko autko
Reggi Opublikowano 18 Grudnia 2008 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Do planów dołączył bym wymianę grilla i lamp tylnych
rafalekx Opublikowano 18 Grudnia 2008 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Do planów dołączył bym wymianę grilla i lamp tylnych Nie ściągaj
Gość radek22 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Opublikowano 18 Grudnia 2008 dokładnie Was rozumiem :> ale to auto idzie na sprzedaż, nic nie będę zmieniał, gdybym chciał go mieć dla siebie bym wymienił to co Wy napisaliście wyżej
Kowi87 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Tak jak koledzy piszą wyżej wymienił bym jeszcze -kierownice na nowszy model najlepiej S4 -lampki na polify z obu stron - i felgi te co masz polecam na zimówki sam mam takie [br]Dopisany: 18 Grudzień 2008, 17:23_________________________________________________ dokładnie Was rozumiem :> ale to auto idzie na sprzedaż, nic nie będę zmieniał, gdybym chciał go mieć dla siebie bym wymienił to co Wy napisaliście wyżej to zmienia postać rzeczy wiec go umyj dobrze
Gość radek22 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Tak jak koledzy piszą wyżej wymienił bym jeszcze -kierownice na nowszy model najlepiej S4 -lampki na polify z obu stron - i felgi te co masz polecam na zimówki sam mam takie [br]Dopisany: 18 Grudzień 2008, 17:23_________________________________________________ dokładnie Was rozumiem :> ale to auto idzie na sprzedaż, nic nie będę zmieniał, gdybym chciał go mieć dla siebie bym wymienił to co Wy napisaliście wyżej to zmienia postać rzeczy wiec go umyj dobrze Był umyty przed sesją zdjęciową
august Opublikowano 18 Grudnia 2008 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Dobrze, że w środku nie jest taka zesrana jak z zewnątrz..
prometeusz86 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Dobrze, że w środku nie jest taka zesrana jak z zewnątrz.. :polew:
zadra Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 radek22 Co to za wersja, że nawet nie polakierowane klamki????
Kowi87 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 radek22 Co to za wersja, że nawet nie polakierowane klamki???? Zdziwiony :gwizdanie: duzo takich wersji jest na forum to poprostu zalezy od rocznika i wyposażenia
michu93 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 jak chcesz ja sprzedac to zmien ten gil, zdejmij brewki i ta folie z szyby jak piszesz, zmien tylne lampy i poprzykrecaj zderzaki od srodka bo widac ze po wymianie rozrzadu ktos sie nie przylozyl do zderzaczka... a swoja droga to dziwne ze lusterka sa w kolorze a klamki nie....
Ja4rek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Jest taki dział jak "Sprzedam auto" i chyba tylko tam powinien znajdować się ten post Dobrze, że w środku nie jest taka zesrana jak z zewnątrz.. :laghing2:
slaweq Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Z zewnatrz dramat..., szukaj jakiegos amatora tjuningu bo nikt normalny w takim stanie tego nie kupi.
Gość radek22 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Z zewnatrz dramat..., szukaj jakiegos amatora tjuningu bo nikt normalny w takim stanie tego nie kupi. A jeszcze normalny pomyśli, że przywróci do serii Ja bym ja przywrocil do serii.. Ja nie muszę, ktoś go kupi ten sobie przywróci do serii, jaki problem? Normalny nie szuka kupców, sam się pojawia PS. Już chętnych mam.
Rekomendowane odpowiedzi