sycuu Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Witam. Podświetlenie panelu w moim klimatroniku świeci na pół gwizdka tzn tak na 30% tego jak powinno! Co może być przyczyną? Szukałem zimnych lutów, ale nie znalazłem, dla pewności przelutowałem wszystkie luty od taśmy na jednej i drugiej płytce, zero poprawy. Klimatronik jest poliftowy, czyli podświetlenie diodowe, bez opcji grzanych tyłków.
sebidi Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Witam. Podświetlenie panelu w moim klimatroniku świeci na pół gwizdka tzn tak na 30% tego jak powinno! Co może być przyczyną? Szukałem zimnych lutów, ale nie znalazłem, dla pewności przelutowałem wszystkie luty od taśmy na jednej i drugiej płytce, zero poprawy. Klimatronik jest poliftowy, czyli podświetlenie diodowe, bez opcji grzanych tyłków.Cale auto jest poliftowe czy tylko konsola z polifta w środku??
sycuu Opublikowano 6 Października 2016 Autor Opublikowano 6 Października 2016 Całe auto jest po lifcie
rudy51 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Nie wiem dokładnie jak jest w b5 ale w b6 sciemnic i podjasnic licznik i klimatronik można poprzez + i - przyciskami od ustawiania zegarka czasu
sycuu Opublikowano 7 Października 2016 Autor Opublikowano 7 Października 2016 Nie to nie właśnie, zresztą w b5 podświetlenie climatronika załącza się wraz z światłami mijania.
Alfi Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) Bez roznicy czy diody czy żarówki. Jesli sa prepalone to są do wymiany . Przyjrzyj może ten post ale od 1 strony http://a4-klub.pl/index.php?/topic/1992-all-b5-naprawa-panela-klimatronika/ Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Października 2016 przez Alfi
Rekomendowane odpowiedzi