JAREK10 Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 http://viaken.pl/pl/skaner-vscan-vag-mini-z-obsluga-can-j-polski.html Warto wydac 109pln na wlasne potrzeby? Uzywal ktos z kolegow cos podobnego? Wymadrzanie sie mile widziane ;-)
marcin_franz Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 A nie lepiej kabelek za 30 zł i podłączyć pod lapka?
muunv Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Wedlug mnie lepiej kupic kabel i sciagnac program. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
lukirks83 Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 ja mam taki i do odczytania błędów oraz sprawdzenia podstawowych parametrów to ok, nie wszystko można sprawdzić tym testerem
jospethe Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Tester można kupić jak ktoś nie ma laptopa. Kabel za parre zlotych też załatwi sprawe, ale laptop potrzebny
JAREK10 Opublikowano 9 Października 2016 Autor Opublikowano 9 Października 2016 Szwagier jeden z drugim sie napalili i wciągają mnie do składki. Jeden z nich jest informatykiemi i ma złe wspomnienia z kabelkiem i laptopem. Wyjdzie po 40pln, więc budżetu domowego nie "położę". Bardziej interesują mnie opinie, czy to urządzenie ma sens istnienia. W Motorze z tego roku jest opisywany V-SCAN VAG 5053. Autor tematu twierdzi, iż w rękach ich eksperta jest potężnym urządzeniem. Chodź to profesjonalny tester, to V-SCAN MINI z linku w pierwszym poście wydaje się być bardzo podobnym urządzeniem pod wieloma względami. ja mam taki i do odczytania błędów oraz sprawdzenia podstawowych parametrów to ok, nie wszystko można sprawdzić tym testerem ja mam taki i do odczytania błędów oraz sprawdzenia podstawowych parametrów to ok, nie wszystko można sprawdzić tym testerem W tym tygodniu będzie tester. Jeszcze wrócę z pytaniami
maddict Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Ja bym jednak pozostal przy kabelku
Rekomendowane odpowiedzi