Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi Q5 3.0TFSI -> RSQ5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znaczek audi zostaw , daj czarny .

Opublikowano

Znaczek audi zostaw , daj czarny .

Ja bym dał srebrny znaczek audi i RSQ5 obowiązkowo..

Opublikowano

Lepsza czysta klapa a mozna zobaczyc caly przod

Opublikowano
  • Autor

Kazdy ma swoje zdanie...naszczescie znaczki mozna szybko zalozyc i zdjac, jutro zrobimy przymiarki w roznych opcjach.

Z przodem mialem poczekac do "premiery" ale ze sam nie moge sie doczekac to macie ;)

405dc9b5313c40fe97ccce22fbc650fa.jpg

i tu tez nie jestem pewien czy znaczek zostanie...

Edytowane przez artech

Opublikowano

Jakim cudem będzie działać ci ten radar w kratce gdzieś na boku? Przecież oryginalnie jest bardziej centralnie zamontowany?

Opublikowano
  • Autor

Jakim cudem będzie działać ci ten radar w kratce gdzieś na boku? Przecież oryginalnie jest bardziej centralnie zamontowany?

Ponoć po kalibracji ma działać...tak twierdzą spece z XENONZ UK, zobaczymy.....

Opublikowano

Moim zdaniem nie będzie działać ale powodzenia.

Opublikowano

Bardzo ładny ten bialasek

Opublikowano

Ladnie wyglada czekamy na fotu roznych stron i wnetrza

Ps wiesz moze covtrzeba by dokupic do kompletnego wydechu z sq5 zeby dzialalo sterowanie dzwiekiem bo na necie sa wydechy z sq5 kompletne tyle ze z eydechow stercza kable i z czym to laczyc tak zeby dzialalo no chce do siebie zalozyc....

Opublikowano
  • Autor

Ladnie wyglada czekamy na fotu roznych stron i wnetrza

Ps wiesz moze covtrzeba by dokupic do kompletnego wydechu z sq5 zeby dzialalo sterowanie dzwiekiem bo na necie sa wydechy z sq5 kompletne tyle ze z eydechow stercza kable i z czym to laczyc tak zeby dzialalo no chce do siebie zalozyc....

Ja zakladam Milltek Valvesonic bo seryjnie tez przepustnic nie mialem, ale nie wiem czy to zatrybi z innym motorem bo niby tylko do tych to daja http://www.valvesonic.com/product.range.cfm

Jeszcze Remus ma jakies sterowanie, niezalezne od elektroniki samochodu, to moze by zadzialalo https://www.remus.eu/powersound/

Opublikowano

Pytałem szukałem i nie jest pewne czy to będzie chodziło dlatego dziś zamówiłem końcowe tłumiki w mg z czterema końcówkami srebrnymi koszt 3500 zł z montażem w king soft Stary Sącz bo oni razem współpracują. PS na alle są wydechy z sq5 widać ze całe koszty ok 3200zł za komplet ale nie wiadomo co dalej bo jak to zawsze bywa idą na łatwiznę zdejmują wydechy a co z reszta tzn jakieś sterowniki itd., może się okazać że po zamontowaniu będzie zerowy efekt, dlatego decyzja zapadła i zamówiłem jak wyżej napisałem graty w mg, zdjęcia dodam jak już będzie to na aucie....

Zapodaj jakieś zdjęcia boczne....

Opublikowano

Z przodu masz czarny znaczek audi i srebrne napisy rsq5 i tak samo zrobił bym z tyłu .

Opublikowano

Kazdy ma swoje zdanie...naszczescie znaczki mozna szybko zalozyc i zdjac, jutro zrobimy przymiarki w roznych opcjach.

Z przodem mialem poczekac do "premiery" ale ze sam nie moge sie doczekac to macie ;)

405dc9b5313c40fe97ccce22fbc650fa.jpg

i tu tez nie jestem pewien czy znaczek zostanie...

I jak tu na ten piękny front założyć tablicę rejestracyjną :facepalm:

Opublikowano

Pytałem szukałem i nie jest pewne czy to będzie chodziło dlatego dziś zamówiłem końcowe tłumiki w mg z czterema końcówkami srebrnymi koszt 3500 zł z montażem w king soft Stary Sącz bo oni razem współpracują. PS na alle są wydechy z sq5 widać ze całe koszty ok 3200zł za komplet ale nie wiadomo co dalej bo jak to zawsze bywa idą na łatwiznę zdejmują wydechy a co z reszta tzn jakieś sterowniki itd., może się okazać że po zamontowaniu będzie zerowy efekt, dlatego decyzja zapadła i zamówiłem jak wyżej napisałem graty w mg, zdjęcia dodam jak już będzie to na aucie....

Zapodaj jakieś zdjęcia boczne....

kolego.. a może o swoim aucie łatwiej by było pisać i dodawać zdjęcia w swoim wątku? ;) stwórz go, chętnie zobaczymy kolejną Q5tkę na forum:)

Opublikowano

Ok sorki pewnie zaśmiecałem.....

Opublikowano

nie to mam na myśli :) widać, że masz fajne pomysły więc warto je pokazać i utworzyć własny wątek :)

Opublikowano
  • Autor

nie to mam na myśli :) widać, że masz fajne pomysły więc warto je pokazać i utworzyć własny wątek :)

[emoji106] ;)

Nareszcze doszly kominy :D

855b5acec884af26c1ced190ddb5e3a3.jpg

Edytowane przez artech

Opublikowano

No to teraz pokazuj dupcie :D

Opublikowano
  • Autor

Buciki juz czekaja :)

c7bb71d1d162dfa7ac27836487cf8c78.jpg

Opublikowano

Wyszła ci naprawdę ciekawa furmanka BRAWO jaram się ;)