Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi Q5 3.0TFSI -> RSQ5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No teraz jest dyfuzor w piano i sie zlewa optycznie z wydechem tak ze nawet nie widac ze to inny niz w serii byl

Opublikowano

Artech mógłbyś mi/nam zapodać jakies filmiki jak to mniej więcej sie zbiera, brzmi zewnątrz itp? Strasznie spodobała mi sie ta opcja RSQ5..;) i według mnie wyglada idealnie teraz..!

Opublikowano
  • Autor

Artech mógłbyś mi/nam zapodać jakies filmiki jak to mniej więcej sie zbiera, brzmi zewnątrz itp? Strasznie spodobała mi sie ta opcja RSQ5..;) i według mnie wyglada idealnie teraz..!

Wszystko bedzie, cierpliwosci ;)

Koncowka roku to byl dla nas lekki armagedon czasowy, teraz czekamy na lepsza pogode i jedziemy z tematem.

Opublikowano

Witaj,

Ja bym dyfuzor zostawił w lakierze dodatków piano z przedniego zderzaka,

żeby wstawki przednie grały z tylnymi.

Jeszcze parę "drobnych" detali i będzie nie tylko jeździł obłędnie ale i wyglądał wyjątkowo :D

Pozdrawiam!

Edytowane przez black4

Opublikowano
  • Autor

No wlasnie jest opcja i z przodu na dodatki z carbonu, z prawdziwego carbonu a nie z plastiku (wloty, lusterka, dolna listwa). Ale zobaczymy bo to na razie takie rozmyslania

Edytowane przez artech

Opublikowano

Zegary bym zmienił z RSQ3 ;) o ile sie nie mylę jest wygrawerowane tam tylko "RS" wiec by pasowało

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hejo wymysliles cos jeszcze ciekawego?

Opublikowano
  • Autor
Hejo wymysliles cos jeszcze ciekawego?

Hej! Cały czas coś po głowie chodzi. Z tych pewniejszych planów to:- zawieszenie gwintowane ST

- kiera TTRS

- gałka RS

- koła 22" Vosseny CV3-R

- fotele przednie do wymiany na jakieś kubły

- heble z ktoregoś RSa

- dyzuzor z carbonu z wbudowanymi końcówkami ala RS

Szukam gratów i będę modził po kolei.

Co jeszcze? Czekam na podpowiedzi [emoji6]

A z aktualnosci to auto otrzymalo nowe blachy:

e4184288644132f5cda2d44dd1dec173.jpg

Opublikowano

To ja mam dla ciebie fajne zadanie jak zrobisz dla siebie to może i dla mnie hehe a mianowicie tylne kierunki zrób w taki sposób:

Ps. szukam kratek ala s line  ( plaster miodu) do zderzaka z przedlifta wersja zwykła..... masz może jakieś namiary gdzie szukać

Opublikowano

Na naszym forum sprzedawał ktoś moduły które umożliwiały taka opcje 

Opublikowano
  • Autor
Na naszym forum sprzedawał ktoś moduły które umożliwiały taka opcje 

Te moduly ponoc do Q5 nie pasuja, trzeba niby lampe rozbierac i rzezbic...zlecilbym tylko kto to zrobi?
Opublikowano

Jaka muzyka jest w filmiku z zimowego latania ? :)

Opublikowano

poza przednim zderzakiem fajne auto, silnik na plus

Opublikowano

na car spotting polska hejtuja twoje auto , domniemam że 90% tych ludzi jeżdzi insignami lub hujdajami. Mnie projekty sie podoba i jestem pod wrażeniem modyfikacji i włożonej w to autko pracy . Powodzenia i bezawaryjnej jazdy!!!! Pozdrawiam 

Opublikowano
  • Autor
na car spotting polska hejtuja twoje auto , domniemam że 90% tych ludzi jeżdzi insignami lub hujdajami. Mnie projekty sie podoba i jestem pod wrażeniem modyfikacji i włożonej w to autko pracy . Powodzenia i bezawaryjnej jazdy!!!! Pozdrawiam 

Dzieki! Ci co najwiecej hejtuja to marza o wlasnym samochodzie bo pewnie nawet prawka jeszcze nie maja ;)
Przywyklem juz i mam z tego niezly ubaw :)
Opublikowano

Elegancko :) Fiskus Cię już sprawdzał ? haha

Opublikowano

Nie przesadzaj. Kilka komentarzy że zderzak zle spasowany przy ponad 500 likach? Co to za hejt :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano

autko prezentuje się bardzo ładnie ci co hejtują niech pokarzą swoje padła wtedy można będzie porównać, pozazdrościć bryki i powodzonka w planach