michcio1985 Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 ciśnienie mierzyłeś na rozgrzanym czy zimnym oleju?
piotrsob1 Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) Zmierzone zostało ciśnienie oleju na wolnych obrotach ciśnienie wyniosi 0,5 z zwiększaniem obrotów ciśnienie rośnie.. Niestety samochód jest dopiero przed zabiegiem.. Pisałem Ci wcześniej że słychać chyba klepiące szklanki Zanim wybebeszysz pompę oleju, to sprawdź broki w ośkach dźwigienek pompowtrysków , może to ich nieobecność na swoich miejscach jest przyczyną spadku ciśnienia oleju Żeby nie było że wyślesz dobrą pompę do regeneracji i efekt będzie żaden Edytowane 22 Października 2016 przez piotrsob1
Radex121 Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 Niechce cie w błąd wprowadzać ale powinieneś to sprawdzić miałem tak samo gdy tuner mi ustawił syngro na "0" chodził dokładnie jak zetor czy jak na tym filmie ale musisz to sprawdzić to nic nie kosztuje
Lastk Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Dnia 22.10.2016 o 16:35, Radex121 napisał: Niechce cie w błąd wprowadzać ale powinieneś to sprawdzić miałem tak samo gdy tuner mi ustawił syngro na "0" chodził dokładnie jak zetor czy jak na tym filmie ale musisz to sprawdzić to nic nie kosztuje Hej, mówisz, że po ustawieniu na 0 chodził jak "zetor". Zmieniałeś to ustawienia na jaką wartość? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi