hasahad Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 Auto:audi a4 b5 1996r avant1.9TDI AFN(110KM) podkrecone do 150KMwitam w listopadzie przymierzam sie do kupna gwintu, interesuje mnie gwint AP. Na gowna typu MTS,ta-technik i inny syf nie patrze.Co mozecie polecic ciekawego? oraz co bede potrzebowal do jego montazu?(chodzi o dadatkowe czesci)Prosze o pomoc.
robertjudi Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 Szukaj używki kw v1 będziesz potrzebował odbójów dodatkowo.
OFF Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 (edytowane) Czemu nie np MTS black&gold <- to chyba jakaś nowość i ma dobre opinie w necie i na forach. Sam się zastanawiam nad tym. Edytowane 15 Października 2016 przez OFF
hasahad Opublikowano 16 Października 2016 Autor Opublikowano 16 Października 2016 Dla mnie mts to gowno. Ciut lepsze wykonanie niż ta-technix ale nadal to jest najniższa półka gwintu. Sprężyny po czasie robią się miękkie jak seria. Kiedyś kupiłem do e36 nowy taki gwint i po pół roku jazdy że tak powiem go wyjebalem do zyda. Więc przez to.szukam markowego porządnego zawiasu w ocynku a nie w lakierze z którego mimo smaru miedzianego nie odkrecisz nakrętek. Gwint kupiony biustem b14. Post można zamknąć. Bilstein * błąd słownika.
Randor Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Potwierdzam. MTS to syf. Auto jeździ na tym jak ponton. Nie nadaje się do niczego. Teraz weszła wersja gold która dalej jest syfem tylko zmienili w niej kolor ocynku. B14 to bardzo dobry wybór
djszaman Opublikowano 20 Października 2016 Opublikowano 20 Października 2016 Racja mts po czasie robi się miękki, a j jakby wsadził inne sprężyny dałoby to coś?
Jumis Opublikowano 20 Października 2016 Opublikowano 20 Października 2016 Racja mts po czasie robi się miękki, a j jakby wsadził inne sprężyny dałoby to coś? To już za duże kombinowanie.
Gość Opublikowano 20 Października 2016 Opublikowano 20 Października 2016 Racja mts po czasie robi się miękki, a j jakby wsadził inne sprężyny dałoby to coś? Za twardość odpowiada amor a sprężyna za wysokość Racja mts po czasie robi się miękki, a j jakby wsadził inne sprężyny dałoby to coś? To już za duże kombinowanie. Nie siej proszę herezji
Maciej 6001 Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 Dla mnie mts to gowno. Ciut lepsze wykonanie niż ta-technix ale nadal to jest najniższa półka gwintu. Sprężyny po czasie robią się miękkie jak seria. Kiedyś kupiłem do e36 nowy taki gwint i po pół roku jazdy że tak powiem go wyjebalem do zyda. Więc przez to.szukam markowego porządnego zawiasu w ocynku a nie w lakierze z którego mimo smaru miedzianego nie odkrecisz nakrętek. Gwint kupiony biustem b14. Post można zamknąć. Bilstein * błąd słownika. Ile dałeś za tego b14?Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Randor Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 Racja mts po czasie robi się miękki, a j jakby wsadził inne sprężyny dałoby to coś? Właśnie w tym rzecz, że wkłady to najsłabsza część zestawów MTS. Wymiana sprężyn nic nie da. Te z zestawu są jakie są ale to nie w nich tkwi problem.
Rekomendowane odpowiedzi