kris_91 Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Zmień kolor tych dodatków bo szpecą furę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinkaszek Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) W dniu 13.07.2020 o 15:49, kristof91 napisał: Zmień kolor tych dodatków bo szpecą furę. Co kto lubi... Dodatki przykuwają uwagę, ale wydaje mi się, że tak miało być. Edytowane 7 Sierpnia 2020 przez marcinkaszek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 1 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 a uparty jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Dla mnie fura robi robotę, nie ma opcji żeby przejechała przez miasto nie zauważona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 23 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Z sezonu na sezon coraz gorzej te auto wygląda najlepiej wyglądało jak było czarnym bandyta 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimazz Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Trochę nachalny ten seledyn. Możliwe że na żywo jest inne wrażenie. Wróciłbym do czarnych felg idealnie eksponowały zaciski. Zderzak w piano prócz środkowej dokładki i już by to nabrało odrobinę subtelności ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Czy podoba się czy nie możnaby dyskutować, bo gusta są różne. Fakt jest, masz wizję i idziesz w jej kierunku, realizując coraz to więcej detali. To jest najważniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 26 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Fele czarne już na sezon czekają a co do reszty to jednym się podoba, innym nie tak już jest. Miał zwracać uwagę i odróżniać się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 W dniu 27.11.2019 o 00:42, Dev napisał: zapodaj BI-Ledy Zrobiłem, różnica jest masakryczna. Teraz się zastanawiam czemu wcześniej tego nie zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi