wypsiu Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Szamek co ty odpierdalasz nie dosyć że tu jest tak mało postów to jeszcze wykasowałeś ....
lukasera Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2011 STÓWKA lukaser .... lukasera najlepszego :drunk: Dzięki chlpaki
wypsiu Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Szamek w B7 Olo usunął PDFa ..... bo antonio już jest po zabiegu ...
Szamek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Szamek co ty odpierdalasz nie dosyć że tu jest tak mało postów to jeszcze wykasowałeś .... mówiłem żebyście pisali to była cisza, więc kórwa teraz proszę uważać :decayed: [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2011, 10:56_________________________________________________ Szamek w B7 Olo usunął PDFa ..... bo antonio już jest po zabiegu ... od razu został wywalony za wycięcie zapłaciłem jak za cukier w pl :decayed: wypsiu mówiłeś że antonio już jest po tym zabiegu :naughty:
lukasera Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2011 a to gdzie tobie Szamek robili ? myślałem,że u Ola :gwizdanie:
Szamek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 a to gdzie tobie Szamek robili ? myślałem,że u Ola :gwizdanie: dobrze myślałeś
wypsiu Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 i co tam słychać panowie gdzie weekend spędzacie....
Fipomat Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Lukaser spóźnione życzenia urodzinowe : Sto lat !!! :gwizdanie: Kurde nie zaglądałem te kilka dni tutaj No ja właśnie wegetuje w domu u siebie nad sprawkiem na poniedziałek Hmm wybiera się ktoś od nas na letni w końcu?! Na rozśmieszenie:)
wypsiu Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Na letni raczej nikt ale prawdopodobnie na www.vwmania.pl a tak była w 2010 jeśli masz ochotę to pisz do Gilego ... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=202480.0
lukasera Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2011 Ja to bym pojechał,ale kasy ni ma... T-Mobile miało być takie pikne, ale niestety nie urwało... Dziś opijałem ze znajomymi urodzinki,ale tak lightowo, bo bez kasi we wtorek przyjezdza,to zaszalejmy Ogólnie to od sierpnia szukam pracy w Trójmieście i spadamy stąd!
wypsiu Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Lukasera Gili szuka pomocnika na budowę za wikt i opierunek.... a tak powarzenie to taka kicha jest w kutnie... ja odebrałem dopiero pierwszy zasiłek jeszcze nie cały bo za pół miesiąca i już zadzwonili że mają nową robotę i k**wa w poniedziałek jadę na rozmowę .... mam nadzieje że będzie c**jowata propozycja i jej nie przyjmę,k**wa nawet nie dadzą posiedzieć w domku.... ;(
lukasera Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2011 No powiem Ci,że w kutnie tragedia... robota mnie wk***ia, ale nawet nie ma gdzie sie przeniaść. dojeżdzać do łodzi sie nie opłaca. Wybiore urlop, spróbuje odłożyć troche grosza, co by było na pierwszy miesiac wynajmu mieszkania i trzeba bedzie spróbować w 3Mieście. Kimi tam niedawno pojechał, zobaczymy jak jemu pójdzie. Chłopaki na pewno cos podpowiedzą gdzie znaleźć cos dobrego itp.[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2011, 11:27_________________________________________________PS na budowe to ja sie nie nadaje [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2011, 11:28_________________________________________________Pozatym,żeby robić u gilego to jescze trzeba miec oczy dookoła głowy, zeby wypatrywać,czy chudy nic Ci nie odpier**li
Szamek Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 lukasera a jakiej roboty szukasz? wypsiu w Kutnie znaleźć teraz robotę to jakiś koszmar sam osobiście myślę nad wyjazdem do Poznania tylko, że szkoła mnie tutaj trzyma
wypsiu Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 a jakaś dilerka albo drugi lokal jak na krzywej ...
Szamek Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 a jakaś dilerka albo drugi lokal jak na krzywej ... to już byś musiał wrócić do Kutna poprowadzić trochę interes i wkręcić nas w ten temat :naughty:
wypsiu Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 a jakaś dilerka albo drugi lokal jak na krzywej ... to już byś musiał wrócić do Kutna poprowadzić trochę interes i wkręcić nas w ten temat :naughty: ja mogę dać wam namiary na kolesia co was pokieruje i wszystko załatwi za małą opłatą ......... [br]Dopisany: Czerwiec 19, 2011, 16:09:17_________________________________________________ http://www.ekutno.pl/?kutno=0&y=1&zoom=11219#11219 pan G.M..............
Szamek Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 tzn. że się nie piszesz na interes klubowiczów A4? [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2011, 16:13_________________________________________________http://wiadomosci.wp.pl/gid,13523696,title,Auto-zawiniete-wokol-drzewa-3-zabitych-mocne-zdjecia,galeria.html?ticaid=1c838 nieźle musiał zapieprzać :gwizdanie:
Fipomat Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 tzn. że się nie piszesz na interes klubowiczów A4? [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2011, 16:13_________________________________________________http://wiadomosci.wp.pl/gid,13523696,title,Auto-zawiniete-wokol-drzewa-3-zabitych-mocne-zdjecia,galeria.html?ticaid=1c838 nieźle musiał zapieprzać :gwizdanie: Lol faktycznie nieciekawie to wygląda:/ Ej chłopaki jak wszyscy uciekniecie z Kutna i okolic to kto pociągnie to forum?
Fipomat Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 A Ciebie akurat wypsiu nie znam, ale mam nadzieję że kiedyś poznam osobiście
Rekomendowane odpowiedzi