Fipomat Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 hmm tak z ciekawości zapytam duża jest przebitka?:)Czy raczej chodzi o lepszy stan techniczny ?!
wypsiu Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 hmm tak z ciekawości zapytam duża jest przebitka?:)Czy raczej chodzi o lepszy stan techniczny ?! jak chcesz porównać w taki sposób że na allegro widziałem tańsze to nie ma żadnej przebitki nawet wychodzi drożej.... auto od 1 właściciela, bezwypadkowe serwisowane przebieg 98 KK + plus komplet zimówek po jednym sezonie,więc coś za coś ....
Fipomat Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Nie no ja wiem Wypsiu, że okazje z alledrogo zawsze prędzej czy później wychodzą bokiem tak z ciekawości chciałem po prostu zapytać ile np u was taka śmigawka jak ta polóweczka?
wypsiu Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Nie no ja wiem Wypsiu, że okazje z alledrogo zawsze prędzej czy później wychodzą bokiem tak z ciekawości chciałem po prostu zapytać ile np u was taka śmigawka jak ta polóweczka? wysłałem Ci PW
lukasera Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Opublikowano 9 Lipca 2011 tylko musisz jeszcze doliczyc 1000 Euro za fatyge Wypsia Podobno Szamek zapłącił mu 900 i do dziś budzi się z krzykiem w nocy :gwizdanie:
Szamek Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 jakbym wiedział, że tak będzie to bym dorzucił tą stówke i miałbym spokój :decayed:
wypsiu Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 dla Szamka zrobiłem wyjątek bo mi przedstawił zaświadczenie od dochodach i swoją sytuacje finansową na papierze .....
Szamek Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 dla Szamka zrobiłem wyjątek bo mi przedstawił zaświadczenie od dochodach i swoją sytuacje finansową na papierze ..... :rolleyes:
wypsiu Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 biedny bezrobotny z B5 i B7 no niestety tacy są najgorsi ... tu się marze i świruje biednego żuczka.... a dwie furmanki w chacie.........
Szamek Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 biedny bezrobotny z B5 i B7 no niestety tacy są najgorsi ... tu się marze i świruje biednego żuczka.... a dwie furmanki w chacie......... pokaż mi, gdzie kiedykolwiek tak pisałem
lukasera Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Opublikowano 10 Lipca 2011 Uff ciężki dzień dziś mam... na kacu w robocie
wypsiu Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 Uff ciężki dzień dziś mam... na kacu w robocie ...a dobrze Ci tak,było tyle nie chlać ...
Fipomat Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 Dzisiaj będą zawierane najkorzystniejsze umowy dla klienta (byle by tylko odszedł jak najszybciej i dał spokój)
wypsiu Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Widzę Lukasera że podjąłeś dobrą decyzje http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=211468.0;topicseen jeszcze tylko Bieńka namów do sprzedaży na części bo widziałeś na Facebooku w jakim stanie ma łapska ......
lukasera Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Opublikowano 12 Lipca 2011 Ty sie tam nie mądrzyj, naprawiłeś swój podłokietnik, co go w stanie nieważkości rozczłonkowałeś ?? :naughty:[br]Dopisany: 12 Lipiec 2011, 21:36_________________________________________________a tak swoja droga, to kiedy na ta VW jedziecie?
wypsiu Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 ja jak dobrze pójdzie to 28 ruszam na pomorze ... Szamek podobno rusza 22-23 tydzień wcześniej bo wiesz on bez silnika ....
lukasera Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Opublikowano 13 Lipca 2011 z buta idzie, bo szkoda mu b7 Ale dogadał sie z Bieńkiem i po drodze pomoże mu furmanke na części rozebrać
Szamek Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 :takiego: :takiego: AVF, skrzynia 6stka i parę innych gratów już jest na miejscu możecie sobie pogadać, ale i tak was kiedyś objadę :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi