Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi A4 Allroad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadzam sie z przedmowca. Nie sadze zeby sedan wyszedl. IMO allroad tylko w Avancie bedzie.

Opublikowano

dla mnie :kox:

zamawiam brązowego z 3.0 tdi i S-tronic, ledy z przodu, ledy z tyłu, więcej nie trzeba :kox:

Opublikowano

szczerze jestem zaskoczony. bylem pewien ze Q5 bedzie celowalo w klientow ktorzy mieli chrapke na a4 allroad ...

sam do takich naleze i szczerze to teraz niezly rebus, zwlaszcza ze ceny pewnie beda zblizone.

zobaczymy jak w testach wypadnie zawiesznie , bo rozumiem ze bedzie jak w duzym allroadzie pneumatyczne.. ja jakos nie jestem nim zachwycony, nawet jak jest ustawione niby sportowo. testy w prasie tez nie chwalily prowadzenia sie allroada...

jak a4 bedzie mniej gumowaty to bedzie kox..

Opublikowano

W to 7,1 nie wierze.. :naughty:

Opublikowano

a tutaj z boku avancik

audia4allroad-1.jpg

sedanik chyba wyjdzie - tutaj fotka zarejestrowanej w de

audia4allroad2sc2.jpg

p.s. juz mozna kupic?? :blink:[br]Dopisany: 17 Luty 2009, 14:02_________________________________________________i jeszcze tutaj w trakcie jazdy

2009-audi-a4-allroad-sedan.jpg

sedanowi mówię NIE!

Opublikowano

Fajny 'glonojadzik', fajny :)

Opublikowano

W to 7,1 nie wierze.. :naughty:

Ja też nie :tongue4: A co do sedana to jakoś nie jestem przekonany. A propos: my wydajemy pieniądze zeby auto obniżyć i jako tako wyglądało a tu pokazują sedana w allroadzie :polew: I jeżeli avant wygląda jeszcze jako tako to sedan :thumbdown:

Opublikowano

do a4 to nie pasuje, bo jest chyba najbardziej usportowionym sedanem w samochodach audi... - nie duzy, zwinny, itp... dlatego nei pasuje do niej wizerunek samochodu masywnego, ktorym mozna wjechac na pole i zaczepic plug... a6 mozna nawet to widziqalem :evil:

Opublikowano

Jeden i drugi do bani, ten sedan to juz zupelnie jakies nieporozumienie. :thumbdown:

Opublikowano

Jak dla mnie katastrofa, przypomina mi auto z filmu "Pan Samochodzik" :polew: :polew:

Opublikowano

nie trzeba allroada kupować :gwizdanie:, wystarczy kupić A4 z podstawowym silnikiem i 16 koła i później założyć koła 18 i allroad gwarantowany, u mnie zawieszenie jest trochę niższe niż w standardzie ale i tak wygląda to kiepsko po zmianie felg

Opublikowano

http://www.audipassion.com/news/131/82/Spyshot-Audi-A4-allroad-lancement-en

na dole jest czerwona trochę lepiej się prezentuje,chyba lepiej :tongue4:

napisali że kolor jest od Q5[br]Dopisany: Marzec 27, 2009, 21:20:27_________________________________________________ a tu jest cała galeria :hi:http://www.audipassion.com/galerie/

Opublikowano

dzis bylem na otwartych dniach salnu audi i mialem okazje obejrzec dotknac i posiedziec w takim Allroad A4 Avant i musze wam powiedziec :kox: masakra jaki wypas... mmm za jakies 2 tyg bedzie mozliwosc jazdy probnej :gwizdanie:

Opublikowano

Po co komuś allroad w sedanie, z założenia jak w a6 powinni wypuszczać tylko kombi :chytry:

a gdzie widziales sedana ??

na stronie audi widze tylko avanta. i chyba znalazlem nowy cel samochodowy :D:D :kox:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...