szymipeo Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 (edytowane) Cześć, w końcu po jakimś czasie postanowiłem założyć swój temat, w którym pokażę swoje auto Jest nim A4 B7 z 2005 roku, silnik 1.8T BFB + napęd Quattro. Auto na ten moment jest praktycznie 0 Sline , ale doposażę go po swojemu. Co zrobiłem: -instalacja gazowa BRC -opony Mabor SportJet 3 225/40/18 -wycięty tłumik środkowy -fotele Sline z A6 C6 -tylna dokładka w kolor lakieru Wishlist: -downpipe (30.12.16, dzięki toman!) -centralny IC (29.04.17) -program (30.12.16, dzięki Galetto!) -wtryski 320 (30.12.16) -sprężyny i amortyzatory Sline 1BV -dystanse na tył 20mm -lotka na przód od Cupry -końcówki 90mm (18.04.17) -kierownica 3ramienna -lampy przednie poliftowe -przyciemnienie szyb -pełny fis -wałki z ADR'a -grill ala RS To teraz parę fotek: Edytowane 3 Maja 2017 przez szymipeo
d3jv Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 O, prawie moje okolice ;d Wrzuć zdjęcia wnętrza, chce zobaczyć jak siadły fotele. Bardzo się zmienił dźwięk po wycięciu tłumika? Planuje taki zabieg u siebie + dp zamiast kata. Fajna sztuka, wrzucaj sline i będzie kocur.
szymipeo Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) O, prawie moje okolice ;d Wrzuć zdjęcia wnętrza, chce zobaczyć jak siadły fotele. Bardzo się zmienił dźwięk po wycięciu tłumika? Planuje taki zabieg u siebie + dp zamiast kata. Fajna sztuka, wrzucaj sline i będzie kocur. Twoje okolice, ale tylko jak zjeżdżam na dłuższe weekendy ze studiów Jak zrobię to wrzucę, a co do tłumika to nic się nie zmieniło bo i tak miałem go dziurawego Dodaję fotki foteli i wnętrza z dekorami, które mi się mega podobają -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Update (30.12.16): Wpadły wtrsyki 320tki, DP (dzięki toman!) oraz program (dzięki Galetto!) Tak to teraz gada: Edytowane 31 Grudnia 2016 przez szymipeo
szymipeo Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Opublikowano 2 Maja 2017 (edytowane) Update (05.04.17) Założony FMIC i końcówki 90mm. Edytowane 2 Maja 2017 przez szymipeo
muunv Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 1.8T + Quattro :love: Fajnie brzmi Graty zakupu i powodzenia w modach. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
szymipeo Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Opublikowano 3 Maja 2017 Nie wiem, nie byłem na hamowni, ale 220km pękło na pewnoWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
szymipeo Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Opublikowano 22 Maja 2017 wpadnij na spota , jakie ma T ?Czasem wpadam, teraz mi się sesja zaraz zaczyna wiec może być ciężko. Seria po fajnej regeneracji, 1.1 od początku do końca dmuchaneWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi