Sherlock Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 to ja też się załapie . ---------- Post dopisany at 13:11 ---------- Poprzedni post napisany at 13:10 ---------- albo może lepiej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kileeer Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 w następnym tygodniu, albo w niedziele ok 20-21 bo dopiero bede w zam.... jakiś czteropak chmielowego płynu chłodzącego??? ---------- Post dopisany at 13:58 ---------- Poprzedni post napisany at 13:57 ---------- Kiedy gdzie i za ile chyba ze dzisiaj ok 16 masz czas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 mam ale o tej godzinie brak ulic wolnych od aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kileeer Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 mam ale o tej godzinie brak ulic wolnych od aut to odezwe sie do Ciebie w niedziele... bo dzisiaj uderzam na wawe i nie bedzie mnie do niedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 OK czekam sygnał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Gugu33 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 A ja pany nie odwiedzam was, bo na pomorze pogoniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 gugu33 wakacyjnosc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 ... bo na pomorze pogoniłem na tej feldze i z tym zawiasem...?! musiałeś zabrać ze sobą dużo kanapek na drogę i olbrzymi termos kawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joy Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Tak moze nie na temat potrzebuje sie do komputerka podpiac i skaksowac serwis dacie namiary na kogos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Po co Ci komp do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joy Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 A jak to mozna zrobic inaczej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Nie jestem przy kompie. Wiec Ci z głowy nie powiem. Szukaj na forum, albo google. Kasowanie inspekcji serwisowej audi A4B5 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Nie w jego roczniku jeśli to jest prawda co napisał w profilu. Od rocznika 1999 można przyciskami w liczniku i jest to opisane w dziale Warsztat Zrób to Sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joy Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 A to dopytam tak jeszcze kto mi dobrze usrawi zbierznosc w zam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Na przeciwko castoramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joy Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Dziekuje bardzo za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Albo ewentualnie do Andrzeja w kalinowicach. Numer jutro moge Ci napisac. Tzn , juz dzisiaj. ---------- Post dopisany at 00:05 ---------- Poprzedni post napisany at 00:00 ---------- http://instrukcja.pl/i/audi_a4_instrukcja_kasowania_inspekcji_serwisowych Popatrz ten sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joy Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Bylem na przeciwko castoramy dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 i jak jaki koszt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 i jak jaki koszt? u Ciebie nie ma co ustawiać , i tak prosto nie pojedzie. ---------- Post dopisany at 14:27 ---------- Poprzedni post napisany at 14:26 ---------- 3d , 60 zeta Top Spin Zamość - stacja kontroli pojazdów ... - Strona główna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi