daroo26 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 ... Dizel to zło. Silnik dla dostawczaków i aut ciężarowych a nie osobówek. ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Całkiem niedawno słyszałem to o LPG :polew: Poczekaj a usłyszysz i raz kolejny za może rok albo za parę Kkm, jak to mówią? '' jak jest dobrze to jest dobrze, a jak się je..... to już niee___do końca:kwasny:. Najgorsze to jest to jak się fachowcy od benzyna-"B+lpg" wypowiadają na temat Diesli i odwrotnie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 oczywista sprawa 1,8T to podstawa No i znowu Cie polubiłem... ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... ---------- Post dopisany at 08:20 ---------- Poprzedni post napisany at 08:16 ---------- ... Dizel to zło. Silnik dla dostawczaków i aut ciężarowych a nie osobówek. ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Całkiem niedawno słyszałem to o LPG :polew: A powiedz ile wolałbyś wydać na paliwo w ciągu jednego miesiąca? ~600 czy ~1400 zł * gdzie oczywiście ta jazda samochodem nie będzie sama na siebie zarabiała (czyt. auto nie pracuje w trybie TAXI). ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 ale dialog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 ale dialog Ile zrobisz pompek? ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 ... A powiedz ile wolałbyś wydać na paliwo w ciągu jednego miesiąca? ~600 czy ~1400 zł * gdzie oczywiście ta jazda samochodem nie będzie sama na siebie zarabiała (czyt. auto nie pracuje w trybie TAXI). ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Ale to nie była mowa o pieniądzach, Twój cytat: "LPG to zło, bo gaz to tylko do kuchenek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 ... A powiedz ile wolałbyś wydać na paliwo w ciągu jednego miesiąca? ~600 czy ~1400 zł * gdzie oczywiście ta jazda samochodem nie będzie sama na siebie zarabiała (czyt. auto nie pracuje w trybie TAXI). ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Ale to nie była mowa o pieniądzach, Twój cytat: "LPG to zło, bo gaz to tylko do kuchenek" Nawet nie pamiętam, że powiedziałem tak mądre słowa LPG to zło (ale niestety konieczne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Paraf Ty stary populisto Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Paraf Ty stary populisto Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 QUOTE=wojci;3697924]Paraf Ty stary populisto Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 Paraf Ty stary populisto Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 I kto to mówi?! Dwa Volkswageny (z czego jeden w dieslu). Gdzie kazdy mial kiedys 1,8 z T lub bez T ZAGAZOWANE! A teraz jeden pier*oli sie z DRL'ami i ręcznym a drugi kupuje felgi oooo do vw, żeby poprawić wizerunek auta Litości ojce, litości. ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 ło masz to mi się oberwało dobrze przynajmniej że nie jeżdżę dieslem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Lepiej? ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Jak sie pytasz o moje lpg to byłem wczoraj na przeglądzie i jest ok Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Jak sie pytasz o moje lpg to byłem wczoraj na przeglądzie i jest ok Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 Nie. Nie intetesuje mnie Twoje LPG... ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 to w końcu co lepsze diesel czy lpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 I kto to mówi?! Dwa Volkswageny (z czego jeden w dieslu). Gdzie kazdy mial kiedys 1,8 z T lub bez T ZAGAZOWANE! A teraz jeden pier*oli sie z DRL'ami i ręcznym a drugi kupuje felgi oooo do vw, żeby poprawić wizerunek auta Litości ojce, litości. ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Nie wiem co do mnie piszesz, no ale tonący brzytwy się czepia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 to w końcu co lepsze diesel czy lpg rower albo melex sam zdecyduj ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 to w końcu co lepsze diesel czy lpg rower albo melex sam zdecyduj ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek-West28 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Ciekawe czy kogoś spotkam z kolegów będę waszych okolicach w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 waszych okolicach A dokładniej...? ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi