Damian0911 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ile plus minus będzie osób na zlocie kto ma najbliżej do jacni oprócz mnie i tak jak pisał chudineze trzeba kijki zastrugać i drzewo zajeb*c
chudineze Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opiszę co i jak bo elmo do mnie napisał PW więc odpiszę żeby większość też wiedziała 11.00 spotkanie na parkingu koło parku 11.30 zależnie od ilości samochodów przejazd przez miasto lub droga do Jacni koło 12:00 Jacnia zaparkowanie pojazdów - zdjęcie pamiątkowe 12:00 ślizganie na beleczym lub jest tam wypożyczalnia sprzętu możliwe jakieś konkurencje (muszę dokładnie obejrzeć obiekt czy damy radę) 13:00 ognisko - prowiant we własnym zakresie również jak ktoś chce to napoje wyskokowe również powrót niezależny od organizacji jak komu pasuje Z tego co wiem to jest tam bar więc można sobie różne rzeczy dokupić lub ogrzać się. Na spota przyjeżdżamy z kim chcemy dzieci żony kochanki itd Ewentualne jakieś propozycję mile widziane. Pisać tu w tym wątku nie na PW.
elmo814 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ile plus minus będzie osób na zlocie kto ma najbliżej do jacni oprócz mnie i tak jak pisał chudineze trzeba kijki zastrugać i drzewo zajeb*c strugaj kije , lub szykuj wielkiego grila , , jesli to spot zamojski to niewiele a jazeli lubelskie to musisz sie spostarac:) ja od siebie napisze cos kolo soboty wtedy bede wiedział czy bede i jak bede co zorganizuje , pozdrawiam
chudineze Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 No i po spocie ponieważ nikt z poza Zamościa nie przyjedzie no szkoda ale nie każdemu dogodzi. Ale moje pytanie jest takie może sobie zrobimy taki spocik rodzinny? Co Wy na to? Byłem dziś w Jacni i jak się sytuacja przedstawia: Miejsce postoju będzie zarezerwowane kwestia ilości samochodów Organizacja kuligu i ogniska w lesie - koszta: Sanie (6-8osó 80zł Prowiant (kiełbasa, musztarda, ketchup, chleb jakieś talerzyki itd) 8zł/osoba Ognisko 20zł Po wszystkim jest możliwość jak już wcześniej pisałem pozjeżdżać na czym kto chce. No i myślę, że możemy zabrać inne pojazdy czytaj kolegów koleżanki znajomych. Czekam na Wasze głosy ewentualnie deklaracje.
Damian0911 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 :good: :good: Ja sie pisze z żoną ( a kije we własnym zakresie czy bedą w cenie)
chudineze Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Nas już nic nie obchodzi oprócz tych kosztów które wymieniłem
wojci Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 ja w weekend dowiem się czy nie będę miał zjazdu na uczelni jeśli nie to też się piszę
chudineze Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Tak do przyszłego piątku muszę mieć wszystkie dane więc myślcie kombinujcie im więcej nas tym lepsza zabawa będzie
wojci Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 to ja z Żonką jesteśmy chętni. Na tygodniu będę wiedział czy będę miał jeszcze dwoje chętnych
chudineze Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 Jak tam reszta cisza nikt więcej nie reflektuje [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 23:10_________________________________________________Głosować klub w potrzebie http://fanklubmoto2010.auto-swiat.pl/audi/audi-a4-klub-polska/
chudineze Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 No szkoda ale cóż ja mogę poradzić jak nie da się jakoś zachęcić reszty. Jest nas tu trochę z tego regionu ale tylko widzę jako bierni klubowicze ehhh bo jak coś większego zorganizować to już praktycznie nikogo nie ma aby w tym uczestniczyć. Trudno poprzestaniemy na normalnych spotach co jakiś tam czas Chyba, że coś innego wymyślicie, bo mi się wena skończyła.
elmo814 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 to chociaz ,moze zawitamy do kogos na spocik np chelm w tym miesiacu a za miesiac lbn ?urozmaicenie jakies bybyło
Damian0911 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 jak ktos chce to moge załatwic kulig za 50zł i mysle ze wystarczy jakies 8 osób i można sie pobawic zrobic ognisko grzane wino kiełbaski w lesie pojezdzic co wy na to [br]Dopisany: Styczeń 30, 2010, 19:52:37_________________________________________________złe to troche napisałe 50zł cały kulig czyli i m nas wiecej tym taniej oczywiscie mile widziane jak by ktos miał sanki zawsze mozna podczepic pod sanie Ja bede z żona i z koleżanka i naprawde duzo osób nie trzeba jeszcze jakies 7osób. a jak było by wiecej to oczywiscie drugie sanie z koniem można załatwic bez problemu. parking dla naszych samochodów tez jest (bezpieczny) jak ktos ma dzieci to mile widziane. napewno nigdzie takiego kuligu nie znajdziecie taniej czas i data zależy od was ja sie dostosuje
_Solar_ Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Damian0911 w LC jakis czas temu był spocik - kuligowy namawiałem abyście przyjechali :gwizdanie: było troche osób , pare osób nawet z LBN przyjechało zamiast sani był traktur
Damian0911 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Ja nic nie wiedziałem o tym teraz ja chce cos zorganizować ale widze ze nikt sie nie zgłasza. no nie wiem szkoda wam te 20zł na kulig i na kiełbaskę z musztarda pomyślcie zona nie będzie musiała sie męczyć z obiadem jak kros Brdzie miał kierowce to może napić sie aperetiwa jak ktoś niechce dać tych np.7zł na kulig i ma to może za saniami samochodem jechać idzie ocieplenie klimatu i to może być ostatni nasz zjazd pomyślcie o tym
Damian0911 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 dobra elmo814 mnie poprawił czyli sie pisze na kulig
_Solar_ Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Damian0911 być może bedzie jeszcze u nas powtórka a tak to było http://kulig17i2010.cba.pl/ a w zeszłym roku było tak: vaglublin.pl - grupa chełm - kulig - luty 2009r.
Rekomendowane odpowiedzi