PARAF Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Dobra Pany kolejny termin spotu wpisany, więc szykować fury i czekam na Was. no ja pewnie będę akurat mam weekend wolny ...to ja się zastanowie...
chudineze Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 To się zastanawiaj tylko żeby Ci coś nie podrzucili w międzyczasie .
PARAF Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 BTW: PS. ewentualne sugestie mile widziane Mieszkańcy Zamoyskiego Grodu i okolic! A może spróbujemy zrobić jakiś spocik na Rotundzie...? Teraz to leży tam za dużo śniegu, ale w sezonie wiosna/lato... Miejsca na "zamojską" frekwencje napewno wystarczy na tamtych dwóch parkingach, a i Marek będzie miał lepsze tło do fotoreportażu ze spotu.
chudineze Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Opublikowano 23 Lutego 2010 hmm no zrobili tam ładne parkingi dla autokarów no i odnowili tam parę ciekawych zabytków no można by było spróbować bliżej wiosny lata jak będzie bez śniegu.
PARAF Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 hmm no zrobili tam ładne parkingi dla autokarów no i odnowili tam parę ciekawych zabytków no można by było spróbować bliżej wiosny lata jak będzie bez śniegu. Ciesze się, że podoba Ci się mój pomysł... ...może dzięki temu kiedyś też dostanę status ZIELONEGO moderatora...
chudineze Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Opublikowano 23 Lutego 2010 ...może dzięki temu kiedyś też dostanę status ZIELONEGO moderatora... :mysli :polew: zobacz na statystyki ile godzin trzeba siedzieć aby dostać ten trawiasty kolor
PARAF Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 trzeba siedzieć aby dostać Dziękuje, postoję. :gwizdanie:
chudineze Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Opublikowano 23 Lutego 2010 trzeba siedzieć aby dostać Dziękuje, postoję. :gwizdanie: Lepiej usiądź ... i nie wyrywaj z kontekstu wyrazów :gwizdanie:
chudineze Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Opublikowano 23 Lutego 2010 Ja jestem spokojny :laghing2:
chudineze Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Opublikowano 23 Lutego 2010 Było już parę razy na forum :gwizdanie:
PARAF Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 ach ci moderatorzy... nic tylko się czepiają
chudineze Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Opublikowano 23 Lutego 2010 No dobra kolo jest niezły, że udało mu się wyprowadzić z takiej sytuacji
PARAF Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Filmik niezły, ale te prędkości to raczej ktoś trochę zawyżył...
PARAF Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 a ja myślę, że zaśmiecacie wątek Ok, przepraszam. W takim razie co proponujesz poruszyć w niniejszym i jakże zacnym wątku...?
marcine76 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 panowie czy ten spocik w Zamościu 7 marca jest aktualny bo jestem nowy i chętnie bym zajrzał
Rekomendowane odpowiedzi