Kurak Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Dzieki dzieki ale nie doprecyzowalem. Wlasnie sprzedalem swojego kopcyrura, i poszukuje po pierwsze czegos w benzynie marzenie to 2.4 lub 2.8 ale zdrowe 1.8t tez nie bedzie zle druga rzecz to avant no i ostatnia chociaz powinna byc wymieniona jako pierwsza to Quattro. Dlatego tez podeslalem ten link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 (edytowane) http://zapodaj.net/4aae5b57f91f9.jpg.html"]http://zapodaj.net/4aae5b57f91f9.jpg.html>10592340_97[/url] Siema poszukuje takich felg może ktoś coś wie, kto ma do sprzedania albo co to za felga . Edytowane 19 Lutego 2016 przez pabloooo85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiAMOND Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Jak kupować auto to tylko Quattro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 http://zapodaj.net/4aae5b57f91f9.jpg.html"]http://zapodaj.net/4aae5b57f91f9.jpg.html>10592340_97[/url] Siema poszukuje takich felg może ktoś coś wie, kto ma do sprzedania albo co to za felga . Co to, to masz tu http://www.original-felgen.com/4b3601025q1h7.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 te felgi to model RS6 kolego Kurak , jedziesz poł polski za autem za 10, takie cos to sie kupuje w około komina , moge ci to sprawdzic , jak sie uda to w niedziele na pw masz numer do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiAMOND Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Ja mam takie felgi 18" co zapodał chudineze, super wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmoon Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Jak już temat felg jest poruszony to się wychylę,że sam poszukuję 18 wraz z oponami jakimiś w miare...ktoś chce się pozbyć takowych? Nabęde też gwint do b5 jak ktoś ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Dzięki za info felg poszukuje kolega do a3 ciężko coś znaleźć bo w rozstawie 5x100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 5x100 w starych a3 8l, w nowszych chyba 112x5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 leon , octavia , bora, golf 4, starsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianito4 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 no jest, Marku bedziesz jutro , mam pare pytan co do VW:) Gdzie mam być, bo spot za tydzień dopiero Był ktoś dziś na spocie? bo jakoś cicho Gdzie się ukrywa ten klubowicz? Dzisiaj wsadził się z podporządkowanej z Krasnego pod celownik służbowego busa nieładnie nie wie, że szybko latające busy są na tej trasie potem jak chciałem mu ustąpić drogi to wogóle nie chciał skorzystać Żyje ... Jakoś mi nie po drodze ostatnio na spota hmm.. ,,ostatnio'' to już chyba ponad rok wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Żyje ... Jakoś mi nie po drodze ostatnio na spota hmm.. ,,ostatnio'' to już chyba ponad rok wstyd Czas nadrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 pianke w wydech dostaniesz:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 spijacze piwa jestescie ? Marku moze jakieś "jajeczko" w marcu , termin i moejsce mozna dostosowac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Może być po spocie lub w kolejny weekend bo na tygodniu jestem w Warszafce na kursie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 alo szef sie zgodził a reszta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaanntt Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Witam .Kolegow gdzie wysłać turbo do regencji w lubelskim ?;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 nigdzie , ma byc dobrze i bezawaryjnie , to kolega german81, lub zaradny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 I co jajeczka nie będzie? Pany no trudno wygospodarować chwilę czasu na takie spotkanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi