Sherlock Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Używkę to raczej będzie ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 pewnie siedzi tam 228 , wiec pasuje z awx, avj, bfb, alt, kompletne, szukaj tez z bke to b7 115 ps Zawartość dodana 2 minutes later https://www.olx.pl/oferta/dwumasa-sprzeglo-kpl-silnik-avb-skrzynia-een-1-9-tdi-passat-CID5-IDhOM9D.html#3a94592759 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Jak coś to mam ramki jak ktoś chętny to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blachy Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 2 godziny temu, chudineze napisał: Jak coś to mam ramki jak ktoś chętny to zapraszam. Na spocie chętnie jedną zawinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmoon Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 ja też jedną jak się ostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 to zostanie jeszcze 1 szt ktoś chętny dawać znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 A jak było w Bukowinie to patrzcie na fotki: https://goo.gl/photos/1M57wHtYeZwQoseU7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onyks Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Hej, poszukuje warsztatu, ktory sprawdzi stan moich felg i ewentualnie je wyprostuje. Najlepiej w okolicy Zamościa lub Biłgoraja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 16 godzin temu, Onyks napisał: Hej, poszukuje warsztatu, ktory sprawdzi stan moich felg i ewentualnie je wyprostuje. Najlepiej w okolicy Zamościa lub Biłgoraja. Tip-Top Andrzej Łuczka Zamoyskiego 14 a, 22-400 Zamość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onyks Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Dzięki ale w międzyczasie byłem już u Bielaka w Biłgoraju na teście drogowym Hunter i po wywazeniu póki co wszystko ok. Pomimo wielu chętnych na wymianę kol zostałem przyjęty od reki (mają sporo stanowisk), do tego przystepne ceny i fachowa obsługa także pozostaje mi tylko polecić to miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Dziś spocik na letniaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmoon Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Mnie nie bedzie na spocie bo bede w robocie ale jedna ramke zaklepuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 o nie dobrze to za przetrzymanie będzie podwójna cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrz Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Jak masz jeszcze wolną ramkę to chętnie przytulę Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Mam ostatnią, więc jak przejdziesz to zabierzesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 No i po spocie, dzięki za liczne przybycie Tradycyjnie fotki tym razem troszkę naklepane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-a-w-c-i-o Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Cześć Wszystkim Mam przez kilka dni przenośną hamownię. W środę bd w Zamościu, jeśli wtedy ktoś z Was, z Waszej okolicy chciałby sprawdzić auto to zapraszam By nie zaśmiecać tego tematu piszcie w tym wątku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Godzinę temu, P-a-w-c-i-o napisał: Cześć Wszystkim Mam przez kilka dni przenośną hamownię. W środę bd w Zamościu, jeśli wtedy ktoś z Was, z Waszej okolicy chciałby sprawdzić auto to zapraszam By nie zaśmiecać tego tematu piszcie w tym wątku: Daj jakiś kontakt do siebie ,jakie koszty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 (edytowane) 9 godzin temu, P-a-w-c-i-o napisał: Edytowane 16 Kwietnia 2017 przez pabloooo85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi