pabloooo85 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Smacznego jajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Na hamowanko też jestem chętny i jak czytałem to wieczorkiem było by elegancko, bo jest gdzie to zrobić o tych godzinach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Pohamowane ,jest wykres Dzięki P-a-w-c-i-o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blachy Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Niezły wynik. Widać turbo zdrowe i mocno ciągnie. Zrobiłbym tylko logi co tam się dzieje powyżej tych 4.5k że takie załamanie wyszło. Ktoś jeszcze od nas hamował? Tu moje story u gregorahttp://gregor10.pl/audi-a4-b6-1-8t-quattro-163km-bfb-205km-335nm-stage-2/ Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez blachy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Ja miałem, ale mi nie wyszło z czasem No, ale już mam prawie nagrane przeprogramowanie to się pochwale wykresikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Marek mogłeś przyjechać bo mierzyliśmy dopiero koło 22:30 Michał na jakim paliwie robiłeś pomiary ja na pb95 . No u ciebie spoko wykresik . Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez pabloooo85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 sprzegło awx dobrze kleii pabloooo85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 7 godzin temu, elmo814 napisał: sprzegło awx dobrze kleii pabloooo85 Klei jak squrwysyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blachy Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Dnia 21.04.2017 o 20:42, pabloooo85 napisał: Michał na jakim paliwie robiłeś pomiary ja na pb95 . No u ciebie spoko wykresik . Na pb98 i pod pb98 był program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Już od małego palił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmoon Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Czuwaj i witaj, zgubiłem złodziejkę do kułoła a w zasadzie do śruby do kułoła i co to teraz zrobić?? Ma ktoś z kolegów taką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Podjedź po sąsiedzku Twojej pracy, odkręcą złodziejkę zakręć zwykła i po kłopocie 14 minut temu, Sajmoon napisał: kułoła Tylko zastanawiam się co to za nowe słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmoon Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 A dzieki dzieki a "kuołuo" gdzies zasłyszane na końcach internetu i taka onomatopeja powstała. Dla miłośników ortografii mam cos co spotkało mnie osobiście, polecam krople do oczu na wstępie, z forum audi na Facebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Sajmoon , wtryski czekają u mnie, ale na spokojnie bo urwanie głowy teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmoon Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 16 minut temu, edekxp napisał: Sajmoon , wtryski czekają u mnie, ale na spokojnie bo urwanie głowy teraz. Właśnie miałem dzwonić kali soboty kiedy przyprowadzać sztrucla bo już się jeździć na obecnych wtryskach nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 12 godzin temu, Sajmoon napisał: A dzieki dzieki a "kuołuo" gdzies zasłyszane na końcach internetu i taka onomatopeja powstała. Dla miłośników ortografii mam cos co spotkało mnie osobiście, polecam krople do oczu na wstępie, z forum audi na Facebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 nie wiem co napisac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 14 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Przypominam dziś spocik. Zapraszam Wszystkich Serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Mnie nie będzie A4 stoi u magika , i nie wiadomo co jej dolega ,rzuciła palenie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi